Продажба на жилището през зимата
13.12.2016 г.

Продажба на жилището през зимата

С наближаването на края на годината идва време за равносметки. Често правим планове за бъдещето си, но какво се случва ако искаме да продадем жилището си бързо, а зимата вече е дошла. Факт е, че зимният сезон не е най-подходящото време за продажба на жилището, заради многото празници.
Но ние ще ви дадем няколко съвета , които може да използвате, за да продадете жилището си през зимата. В този период от годината хората сме по-сантиментални и по-лесно се поддаваме на „нежни маниполации“, особено ако виждаме, че някой е положил усилия да направи дома, който продава по-атрактивен.

Винаги може да се възползвате от нашите професионални услуги и да ПУСНЕТЕ ОБАВА на нашият сайт.


Снежна идилия
Снегът вече е натрупал, а преспите пред дома ви трудно могат да бъдат преодолени на един скок... Това ще е първото впечатление, което ще създадете у бъдещия купувач и то няма да е добро. Почистете добре около къщата, двора, входа, терасите. Ако е твърде заледено, обезопасете терена, за да няма и пострадали, освен лоши впечатления.

 

Чистота
Тъй като повечето огледи се правят през светлата част на деня е добре да изчистите основно цялото жилище. В това число прозорците, през които силната „бяла“ светлината на зимата може да разкрие всяко непочистено кътче. Не забравяйте да освежите въздуха в дома, особено ако има остатъчни миризми от готвене, пушене и влага.
 

Светлина
Пуснете зимното слънце да влезе в дома ви. Колкото по-светло и по-приветливо е жилището, толкова по-добро впечатление ще направите. Разбира се, трябва да се погрижите за почистването на всички лампи и осветителни тела, подменете старите крушки с нови.

 

Топлина
Погрижете жилището да е топло и уютно по време на огледите. Ако имате камина, заложете на нея-напалете я преди огледите, защото живият огън създава неподражаем уют.

Празнично настроение
Може да поставете празнична изтривалка пред вратата на дома ви! Тя със сигурност ще накара хората, които идват на огледи да се почувстват добре дошли, а защо не и като у дома си още от прага. Коледната украса също е важна, но тъй като хората имат различни вкусове за нея, по-добре заложете на традиционната.
Не пропускайте да споделите с вашите „гости“ за оглед,  ключовите места около жилището – транспортни съоражения, училища, болници. И не забравяйте- бъдете приветливи, усмихнати, в унисон с коледния дух!