25.02.2019 г.

Броени дни до откриването на новия офис в Пловдив

На 1 април 2019 г., когато Имотека ще отпразнува четвъртия си рожден ден, компанията ще открие официално първия си офис в Пловдив.  
„Пазарът в града става все по-динамичен и има сериозен потенциал. Затова и от Имотека смятаме, че бихме могли да съдействаме на участниците в него да получат професионална консултация и да сключат добра сделка. Решихме, че е време да открием първия си офис в града”, обяви пред журналисти изпълнителният директор на компанията Любомирка Атанасова.
Регионален мениджър в Пловдив ще бъде Мариета Гаргова. Тя има 9 години опит в сферата на застраховането, през които е била мениджър на екип, а след това и търговски управител. Завършила е Университета за национално и световно стопанство, специалност „Икономика“. Магистър е по „Застрахователно и социално дело“.
„Изборът на Пловдив за Европейска столица на културата направи пазара на покупко-продажби по-динамичен през 2018. Особено към края на есента, когато при нас идваха много инвестиционно настроени чуждестранни купувачи”, казва Мариета Гаргова и допълва: „Тази година очакваме и раздвижване на пазара на наеми, както и лек ръст в ценовите нива на по-качествените имоти“.