Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Мениджмънт на ИМОТЕКА

A A A

 

Любомирка Атанасова

Любомирка Атанасова
Изпълнителен директор

 

Любомирка Атанасова започва работа в групата на AG Capital в Адрес недвижими имоти през 2005 г. като брокер, след като тя самата е била клиент на компанията. През 2007 г. става мениджър на кантора „Оборище”, от която обособява два допълнителни екипа, създавайки новите кантори „Бизнес имоти“ и „Наеми“.Успешно ръководи трите кантори и през 2012 г. е назначена за мениджър на «Адрес недвижими имоти» за регион София.

 

 

 

Явор ПейчевЯвор Пейчев
Регионален мениджър - София

 

Завършил е своето висше образование в Софийски университет, бакалавър „Археология” и е защитил магистърска степен в УНСС специалност „Маркетинг”. Започва работа в Адрес София на 23 години като консултант, през м. ноември 2007 г. Става мениджър на кантора Оборище през януари 2012 год. Развива още един екип през 2014 г. в нов сегмент на Адрес София, Луксозни имоти. Обича забавните срещи с приятели, да пътува, но най-вече обича работата си. Активен лектор и тренер в обученията на тема недвижими имоти.

 

 

Делян ДимитровДелян Димитров
Регионален мениджър - Варна

 

Започва работа в групата на AG Capital в Адрес недвижими имоти, гр. Варна през 2005 г. През 2010 сформира собствен екип и става мениджър на кантора "Дръзки", гр. Варна. Кантората се развива успешно и е сред трите най-добри в региона. 

Делян Димитров е активен лектор и тренер в обученията на тема недвижими имоти..

 

 

 

Делян ДимитровМариета Гаргова 
Регионален мениджър - Пловдив

Завършва счетоводство в Търговската гимназия, гр. Пловдив. Висшето си образование продължава в УНСС София със специалност икономика, а по-късно и специализация "Предприемачество". Последващо става магистър по Застрахователно и социално дело.

Навлиза в застраховането през 2009 като застрахователен консултант, но скоро е повишена в Мениджър на екип, а по-късно става търговски управител на Главна агенция в сферата на животозастраховането. Веднага след това е дирктно назначена за Регионален мениджър на словашки брокер, който стартира в България.

От ноември 2018 год. е част от най-бързо развиващата се фирми за недвижими имоти - Имотека. 
 

 

Георги ПейчевГеорги Пейчев
Мениджър кантора Център - София

 

Георги Пейчев започва да работи с недвижими имоти като консултант през 2008 г., а през 2012 г. става мениджър на една от централните кантори на Адрес недвижими имоти, компания също като Имотека, част от групата на AGCapital. Години наред той е един от най-успешните професионалисти в бранша.

Георги Пейчев има висше икономическо образование. Обича много да пътува, при всеки изгоден момент стяга куфарите и лети.

 

 

Ивайло МуцанкиевИвайло Муцанкиев
Мениджър кантора Младост - София

 

Ивайло Муцанкиев започва работа като консултант в Адрес Варна през 2005 г. През 2010 г. се премества в София и година по-късно сформира собствен екип и става мениджър. Той е активен лектор и тренер в обученията на тема недвижими имоти за компаниите в групата на AGCapital. Семейството му също е свързано с брокерството в сферата на недвижимите имоти.


Ивайло Муцанкиев има висше инженерно образование. Обича да играе футбол.

  

Ради РадевРади Радев
Мениджър кантора Мадрид - София

 

Ради Радев се занимава с недвижими имоти от 2008 г. Започва работа като консултант и години наред доказва професионализма си. От 2014 г. е мениджър на кантора и тя бързо се нарежда сред най-добрите на регион София.

Завършил е висше юридическо образование в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Обича да играе футбол, да се среща с приятели и да гледа хубави филми.

 

 

Юлиана Шехерова

Юлиана Шехерова
Мениджър кантора Княз Батенберг - София

 

Юлиана Шехерова започва работа в групата на AGCapital през 2005 г. като оператор дежурен център. Скоро след това преминава обучението за консултанти недвижими имоти и започва работа по тази специалност. От 2010 г. поема профилирането на дейността и става мениджър на кантора Наеми, което разработва успешно. През 2013 г. се включва активно и подпомага развитието на кантора Надежда. От 2015 г. сформира нова кантора Княз Батенберг.

Тя има бакалавърска степен Предприемачество и мениджмънт. Обича да пътува, да танцува народни танци и да играе волейбол. Активен лектор и тренер в обученията на тема недвижими имоти. 

Атанас АтанасовАтанас Атанасов
Мениджър кантора Оборище - София

 

Започва работа в Адрес през 2006 г. в кантора „Вили, къщи и парцели”. През 2007 г. става мениджър във Фортън, част от групата на AG Capital. От 2010 г. се връща в Адрес в новосформираната кантора „Бизнес имоти”, нов сегмент за развитие. От август 2016 г. поема кантора Оборище, Имотека. Преди да започне работа в групата на AG Capital е развивал собствен бизнес в сферата на строителството и петролните продукти. Много обича да пътува и екстремните спортове.

 

 

Наталия ЛаловскаНаталия Лаловска
Мениджър кантора Южна дъга - София

 

Завършила е образованието си със специалност История и Литература. Започва работа в Адрес София през април 2007 год. като консултант. В началото 2015 г. започва формирането на екип, чиято амбициозна цел е да осигури богат избор от изключителни имоти за клиентите на ИМОТЕКА в южната част на града. Обича да танцува, да се среща с приятели и да слуша хубава музика.

 

 

 

Донко КолевДонко Колев
Мениджър кантора Чайка - Варна

 

Започва работа в Адрес Недвижими имоти, гр. Варна през 2005 г. През 2006 г. става мениджър в Аста Бридж Интернешънъл Пропъртис в гр. София, част от групата на AG Capital. Напуска структурата на компанията през 2009 и след кратко прекъсване се завръща като консултант в Адрес Варна в кантора "Левски". На проведената в регион Варна програма „Развитие” получава отлична оценка и атестация и от 1 декември 2014 година е мениджър-екип към кантора „Левски”, а от 1 септември 2015 г. е мениджър на самостоятелна кантора "Чайка".

 

 

 

Десислава ЯнчеваДесислава Янчева
Мениджър кантора Батенберг - Варна

 

Десислава Янчева започва работа в Адрес Варна през 2007 година. Бързо навлиза в сферата на недвижимите имоти, като многократно е награждавана за ТОП резултати. В момента оглавява най-новата кантора във Варна, състояща се от млади и амбициозни професионалисти.

Преди да започне работа в АДРЕС е развивала собствен бизнес в сферата на търговията.
Десислава обича да пътува и да се забавлява в свободното си време.

 

 

Десислава ЯнчеваМарина Тодорова
Мениджър кантора Одесос - Варна

 

Завършила Международни икономически отночения степен магистър в ИУ –Варна, говори 4 езика- английски, немски, френски, руски. Започва работа в Адрес НИ през 2004г като консултант в кантора „Вили, Къщи,Парцели- Север 2“. Бързо навлиза в сферата на недвижимите имоти и 2 години след това поема нейното управлението. След кратко прекъсване се завръща отново в структурата на АG Capital като консултант в ИМОТЕКА и 1 година след това сформира собствен екип към кантора „Дръзки“.


Обича да пътешества и да се занимава с любимото си хоби – Home Staging и реставриране на стари мебели като им вдъхва нов живот.

 

 

Светослава КалчеваСветослава Калчева
Мениджър кантора Дръзки - Варна

 

Завършила е Икономическия университет във Варна. През 2001 г. започнва работа в "Адрес" в кантора "Младост". По-късно се прехвърля в София в кантора "Център", а след това в друга компания от холдинга AG Capital - Юник Естейтс. От 2010 г. е част от кантора "Дръзки". Харесва работата си и колегите.

 

 

 

Aнтон ТуджаровAнтон Туджаров
Мениджър кантора Южна София

 

Aнтон Туджаров се занимава с недвижими имоти от 2009 г. Работи като консултант в няколко агенции и строителни фирми по българското черноморие. През 2012 се мести в София и става част от екипа на Адрес Недвижими имоти. Утвърждава се на пазара с професионализма си и има славата на човек на който може да се вярва. През 2017 поема кантора Южна София в Имотека. Ръководи се от максимата: "Който дръзва, печели". Обича да гледа и играе футбол, да се среща с приятели, разходки сред природата и да гледа руски филми.

 

 

Златина ЙордановаЗлатина Йорданова
Мениджър кантора Ловен парк

 

Работи в сферата на недвижимите имоти от 2003г. в Адрес Недвижими имоти - кантора "Младост". През 2008г. продължава работата си като консултант в друга агенция и от 2012г. отново се връша в Адрес като консултант в кантора "Младост". Има диплома от института по бизнес предприемачество и мениджмънт"ОКОМ". Завършила е МГУ - "Св. Иван Рилски", специалност "Маркшайдерство и геодезия"- Магистърска спенен. Свири на пиано, занимавала се е с художествена фотография, обича цветарството и сладкарството. Почитател е на класическата музика и изобразителното изкуство. Когато има време рисува саксии, прави пана от камъчета и мозайки. Обича да чете книги.

 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.