Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Бяла кухня... а защо не?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

В отговор на времето навън днес ще ви дадем няколко „бели“ идеи за кухнята ви. Бялото е един от най-непретенциозните цветове, може да се съчетава с всичко. Може да комбинирате в бяло минималистичен дизайн с ретро визия или да заложите на модерна съвременна визия като заложите на ярки цветове и естествени материи.

   

Истината е една! Бялото никога не излиза от мода и за стените, и за домакинските уреди, и за мебелите. Ако заложите на белия цвят пространствата в дома ви ще изглеждат просторни, светли, чисти. От друга страна, разбира се, бялото изисква грижа и често почистване.
 

   

Имайте предвид,  че изборът на качествени материали за вашите кухненски шкафове и плотове в бяло, които се използват постоянно трябва да бъдат от материали, които  се поддържат по-лесно от други.
 

 


Насладете се на „белите“ ни предложения!
 

 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.