Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Да превърнем просторната всекидневна в „двойно удобство“!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Интериорът на съвременните жилища често се съобразява с изчистеност на пространствата, което по дефиниция се характеризира с просторни стаии. Но ако се нуждаете от практични решения за разделяне на всекидневната ви на две отделни стаи със „свой собствен живот“, ние ще ви споделим нашите хрумвания!

Преградете с подвижна стена със зашеметяваш дизайн!

Съветваме ви да използвате съчетания от материали – стъкло, дърво, метал. Направете преградата подвижна или отваряща се. Също така, осигурете по нея малки рафтчета, върху които можете да поставите всевъзможна декорация.

   

Заложете на барплот!

Барплотът е практичен и удобен за всякакви помщения тъй като ще отдели мястото, което сте решили, а същевременно, ще осигури място за домакинската ви посуда.
 

   

Секцията- стилна и устойчива!

Функционално решение за преграждане на стаята е поставянето на практична секция. Можете да я преобразите във всичко, което ви е необходимо в дома – от мини библиотека, до етажерка за любимите ви вина!
 

   


Лекотата на декоративните завеси!

Ако сте смели авантюристи и обичате нетрадиционните интериорни решения, идеята да отделите помещенията в дома си със завеси и декоративни щори са точно за вас. Предимството им е, че са леки, ефирни, не заемат много място, а и могат да бъдат сменяни или напълно премахнати без трудоемки ремонти. Разбира се, недостатъците им са в това, че няма как да бъде изолиран шумът, миризмите също са свободни да преминат от едното помещение в другото, но за сметка на това са много красиви!
 

   

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.