Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Есента обагря стаята на децата!

Есента обагря стаята на децата!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Вече споделихме с вас нашите виждания за есенна украса за дома, а днес ще ви дадем няколко съвета как да подновите стаята на децата в унисон с есенните настроения навън. Въпреки по-ниските температури, есента е многоцветна, красива и пъстра, а децата обичат да събират с шепи от жълтите и червени листа, шишарки с причудливи форми и кафеникави кестенчета. Често те сами създават свои творения, които красят стаята. Защо тогава и ние да не им помогнем и да внесем полъх от най-живописния сезон в тяхното кътче!
Есенната промяна на интериора в детската стая ще донесе свежест и разнообразие, както за нас, така и за малчуганите. Колебанията са предимно в цветовете, тъй като есента е многоцветна. Ние ви съветваме да се допитате до децата, но също така да заложите на земните тонове- светло кавяво, топло бежаво, маслено зелено, жълто, оранжево, нежно розово, небесно синьо.
За да избегнете поставянето на тапети, (които също са вариант, но са трудни за сменяне), заложете на стикери за стената, за гардероба или бюрото. Може да изберете любими герои на децата или пък характерни за есента капещи дървета, цветя, пеперуди.

 


След като децата са събрали разноцветни листа, можете да ги приспособите в декора на детската стая. Забавлявайте се заедно с децата като направите гирлянд от листата. Можете да създадете толкова, колкото сметнете за добре!
Ако ви се намират стари бутилки от вино или бира, също можете заедно с децата да направите вазички за есенни цветя. Можете да ги украсите по всевъзможни начини - облепете шишетата с вълени прежди в различни есенни цветове, или пък с камъчета с различна форма.
Използвайте креативността на малките и вашата сръчност, и превърнете детската стая във вълшебна есенна приказка!

   

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.