Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Имотека: Най-търсените имоти в столицата през 2019

A A A

Имотека: Най-търсените имоти в столицата през 2019

Най-търсените имоти в столицата през изминалите месеци на тази година са тристайните и двустайните жилища на комуникативна локация. Клиентите предпочитат среден етаж, зелени площи, уредена инфраструктура и най-вече – транспорт, който им позволява бърза и лесна комуникация в града. В централната част на София наличието на паркомясто или гараж е изключително предимство. 

Кварталите, към които има интерес в София, и към момента са централната част на града, Младост, южните зони по протежението на бул. България, Лозенец и околните райони. Изненади няма, тъй като това винаги са били квартали с потенциал и обект на интерес от страна на купувачите. Зоните, през които преминава метрото, също са сред приоритетните за клиентите.

Все по-търсени стават имотите извън столицата, но същевременно в близост до динамиката й и възможностите, които предоставя. Появява се и голям брой достъпни предложения в това отношение. Купувачите най-често са хора на около и над 45 години с пораснали вече деца. Най-често търсят къща на две нива с дворно място. Ценовите граници при пазара на къщи са изключително широки. Те зависят от големината на парцела, от изпълнението на къщата, от това дали е самостоятелна, или част от комплекс, къде се намира, каква е конкретната й локация.
 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.