Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Предпочитанията на купувача: старо или ново строителство?

A A A

Предпочитанията на купувача: старо или ново строителство?

Всеки човек има своите лични съображения и предпочитания за избора си в какъв имот да живее. Това важи и за типа строителство на жилищната сграда. Както старото, така и новото строителство имат своите плюсове и минуси. Въпросът е какво точно търси всеки един купувач.

Най-големият недостатък при старото строителство са недобре поддържаните общи части, както и фасадите на сградите. Също така не всеки е готов да направи компромис с липсата на асансьор и/или места за паркиране.

„От друга страна, старото строителство ни предлага реална квадратура на предлаганите имоти - едно от най-големите предимства. Стабилно строителство, доказано във и с времето. Обичайно са налице големи стаи, които позволяват различно преустройство, високи тавани, допълнителни помещения (като тавани и мазета), които не се плащат допълнително при сделка.“, обяснява Георги Пейчев – мениджър на кантора Център – София, Имотека.

В същото време едни от най-съществените предимства на новите сгради са свързани с поддръжката на общи части, фасадите на сградите и околоблоковите пространства. А фактът, че в повечето случаи купувачът е и първи собственик на конкретния апартамент, също натежава при вземането на решението. 
 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.