Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Рустик стил за уютен дом!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Ако сте сред хората, които харесват ръчно изработени неща от естествените материали, „състарени“ мебели в топли земни цветове, тогава вие сте почитатели на Рустик стила в интериорния дизайн.

   

В рустик обзавеждането се ползват основно дърво, метал и камък. Целта е да се постигне усещането за планински уют.
Ние ще ви дадем няколко свежи идеи, които можете да взаимствате, за да се доближите максимално до „красота“!
Цветовете на стените, както вече отбелязахме, трябва да са топли земни, като можете да поставите дървена ламперия и акценти от дърво навсякъде.
 

   

По отношение на пода, правилото за използване на дървото и настилките от дърво също важи с пълна сила, но може да бъде разнообразено като използвате , различни килими. Те също трябва да са от естествени материи - лен, вълна, памук.
 

   


Мебелите също са много важни в този стил, защото се отличават с по-заоблени форми, неутрални цветове  от кожа или еко кожа.
 


 
 

В Рустик стила най-важни са акцените и декорациите! Може да заложите на големи дървени лампи, дървени фигурки, състарени кресла и скринове. Разбира се, за да се придаде този уют най-важна е камината! И не кава да е, а каменна!

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.