Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Тайните кътчета в жилището!

Тайните кътчета в жилището!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Ако имате малко жилище, все не намирате място за всичките си вещи, а мечтаете за библиотека, работно място, складово помещение,  винарска изба, днес ще ви дадем няколко „тайни“ съвета как да се сдобиете с тях.
Всеки сантиметър площ е важен и трябва да бъде оползотворен, считат съвременните дизайнери. Ако притежавате голямо стълбище, то вероятно мястото под него е просторно и все още неизползвано. Ние ви предлагаме няколко идеи за него!
Превърнето го в мини библиотека! Закътано под стълбите, то е уютно и ще носи приятния аромат на стари книги из целия дом.

Ако сте по-практични, към библиотеката си, може да оборудвате и работно местенце. Там винаги ще имате спокойствие и идеи, които да осъществавате.

 


Ако пък сте любители на хубавите вина, може да аранжирате свободното място под стълбите като винарска изба. Тази хитра идея няма да остане незабелязана от гостите ви, а вие винаги ще сте на „една ръка“ разстояние от любимото питие!

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.