Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Квартал „Христо Смирненски“ в Пловдив с най-голям дял реализирани сделки през първата половина на 2019г.

A A A

Квартал „Христо Смирненски“ в Пловдив с най-голям дял реализирани сделки през първата половина на 2019г.

Квартал „Христо Смирненски“ е сред най-бързо развиващите се в Пловдив. Благодарение на активното строителство и достъпните цени на имотите от началото на годината там е реализиран най-голям брой сделки с жилищни имоти - по статистиката на Имотека, почти 30% от всички покупко-продажби. Зоната около Гребната база е сред най-предпочитаните, смятат експертите. 
„Разнообразното строителство на нови сгради дава голям избор на купувачите. Проектите в „Христо Смирненски“ включват както жилищни кооперации, така и комплекси от затворен тип. Вторите са особено предпочитани от семейства с деца, заради сигурността и поддръжката на общите части“, коментира Мариета Гаргова, регионален мениджър Имотека Пловдив. 
По реализирани сделки, централната част се нарежда на втора позиция с дял от 10%, а кв. Кършияка заема 9%. Районите около широкия център са и сред най-предпочитаните за живеене. Сред тях са Каменица 1 и 2, Съдийски квартал, Кършияка в зоната около Гранд хотел Пловдив и Мараша.


 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.