Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Засилен интерес към готови имоти

A A A

Засилен интерес към готови имоти

Засилено търсене на готови жилища в София отчитат консултантите на Имотека през летните месеци на 2019 г. Често този тип имоти се реализират по-бързо на пазара заради недостига на завършени апартаменти в някои от предпочитаните райони на столицата. Освен това клиентите, които имат спешна нужда от жилище или търсят да закупят имот за отдаване под наем,  се ориентират към готови имоти – старо строителство или новопостроени сгради. 
„Макар цените на жилищата с Акт 16 да надвишават офертите в по-ранен етап на строителство, клиентите, които нямат възможност да изчакат до завършването на сградата, са склонни да платят по-високата цена. Това важи особено за купувачите, които търсят ремонтирано или обзаведено жилище, в което могат да се нанесат веднага.“, казва Георги Пейчев, мениджър на кантора в Имотека. 
Все пак новото строителство остава във фокуса на купувачите особено когато планират дългосрочна покупка. Близо 1/3 от сделките през последните 3 месеца са именно за имоти в строеж, показват данните на Имотека. 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.