Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

4 функционални съвета за малки кухни

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+


Всеки квадратен метър от дома ви струва пари и затова трябва да бъде оползотворен по възможно най-добрия начин. Но понякога пространството е наистина малко и е трудно да побере всичките ви вещи. Затова в следващите редове ви даваме 4 полезни съвета как да обзаведете малката си кухня така, че нищо да не й липсва, а и да създадете усещане за простор.

1. Малки кухненски уреди

Кухненски робот, сокоизтисквачка, тостер, гофретник, фритюрник и какво ли още не. Все неща, които не използваме всеки ден, а заемат огромна част от кухненския плот. Най-ефективният вариант е да подбирате уреди, които притежават няколко комбинирани функции. Също така е добре да знаете, че на пазара се предлагат мини варианти на повечето от гореизброените неща. Един малък гофретник например би ви вършил също толкова добра работа в съботните утрини. Чудесна идея е и да разполагате с удобен шкаф, в който да приберете всичко, което не ползвате ежедневно. По този начин ще разчистите плота, но и няма да запращате уредите в килера, откъдето едва ли скоро ще ги извадите.

2. Шкафове до тавана

Не буквално до тавана, разбира се. Но с колкото повече шкафове разполагате по стените, с толкова повече пространство ще се сдобиете. Така или иначе единственото друго, за което бихте могли да използвате тази площ, е да закачите картини. А за тях място винаги ще се намери.

 

3. Барплот

Ако кухнята ви е много малка, то една маса за хранене би заела огромна част от пространството. А в случай че кухненският ви бокс и всекидневната са в общо помещение, то би ви се наложило да избирате между ниска холна и висока кухненска маса. Затова един разчистен от всичко непотребно барплот би могъл да ви свърши перфектна работа, за да се храните на него. Ще ви трябват само и няколко високи стола.

 

4. Илюзия

Цветовете могат да направят чудеса с всяко малко помещение. Вечният кухненски цвят е бялото. И причината е не само че придава усещане за чистота и светлина, но и за простор. Добавете към белите стени и няколко цветни акцента и ще се сдобиете с перфектната кухня. Друг начин да създадете дълбочина е като използвате гланцирани повърхности за вратите на шкафовете или като поставите огледала на някои от тях.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.