Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Броени дни до откриването на новия офис в Пловдив

A A A

Броени дни до откриването на новия офис в Пловдив

На 1 април 2019 г., когато Имотека ще отпразнува четвъртия си рожден ден, компанията ще открие официално първия си офис в Пловдив.  
„Пазарът в града става все по-динамичен и има сериозен потенциал. Затова и от Имотека смятаме, че бихме могли да съдействаме на участниците в него да получат професионална консултация и да сключат добра сделка. Решихме, че е време да открием първия си офис в града”, обяви пред журналисти изпълнителният директор на компанията Любомирка Атанасова.
Регионален мениджър в Пловдив ще бъде Мариета Гаргова. Тя има 9 години опит в сферата на застраховането, през които е била мениджър на екип, а след това и търговски управител. Завършила е Университета за национално и световно стопанство, специалност „Икономика“. Магистър е по „Застрахователно и социално дело“.
„Изборът на Пловдив за Европейска столица на културата направи пазара на покупко-продажби по-динамичен през 2018. Особено към края на есента, когато при нас идваха много инвестиционно настроени чуждестранни купувачи”, казва Мариета Гаргова и допълва: „Тази година очакваме и раздвижване на пазара на наеми, както и лек ръст в ценовите нива на по-качествените имоти“. 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.