Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

4 интериорни съвета за работно място у дома

A A A

4 интериорни съвета за работно място у дома

Да работиш от вкъщи, си има както своите позитиви, така и някои негативни страни. Ако имате голямо семейство и малко стаи, се оказва доста трудно да намерите място за своя домашен офис. Но решение винаги има. Последвайте съветите ни и ще се сдобиете с чудесно място за работа дори и пространството ви да е ограничено.

1. Създайте уют

В никакъв случай не превръщайте работното си място в строг сив ъгъл, който да избожда очите на всекиго, влязъл в стаята. Подберете бюро и стол в меки цветове, обградете се със саксийни цветя, окачете семейни снимки, подберете красиви аксесоари, направете така, че да се чувствате вкъщи. Все пак това наистина е част от дома ви. 

2. Подреждайте оптимално

Когато пространството е ограничено, трябва да подреждате по възможно най-оптималния начин. Използвайте всеки милиметър, който имате на разположение. За целта се снабдете с органайзери за шкафове, със сандъци за вещите и папките си, с табуретка, която служи за „шкаф“, окачете рафтове по стените, възползвайте се от всяка възможна хитрина, за да вместите вещите си на малко пространство.

3. Офис мебелите не са задължителни

Кой е казал, че ако работите вкъщи, е необходимо да имате специални офис мебели? Чудесен вариант е да използвате вече наличните си маси, шкафове и столове, но подредени по подходящ начин. Така ще спестите пари и ще създадете хармония между работното си място и останалата част от помещението.

4. Възползвайте се от белия цвят

Препоръчително е да боядисате стените около работното си място в бяло. По този начин ще можете спокойно да закачате цветни картини и снимки, от които да черпите вдъхновение. Ако се придържате към семплите цветове, дори и коркова или бяла дъска няма да изглеждат натрапчиво. 


 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.