Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

8 тенденции в интериорния дизайн за 2018-та

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

imoteka news2

Модата в интериорния дизайн се мени често и е трудна за проследяване. За да ви помогнем в избора на цветове, мебели и декорация, от Имотека изведохме актуалното за 2018 г. в следващите 8 точки:

1. Цветна кухня

Въпреки че бялото завинаги ще си остане класическият цвят за кухня, няма да сгрешите, ако оставите бледите нюанси настрана и ги замените с топли дървесни тонове. По този начин ще придадете на помещението една по- слънчева и различна атмосфера. Експериментирайте с палитрите на воля, не се страхувайте да поемате рискове!

2. Дом, богат на цветове

Бледото сиво в комбинация с карамелени, ръждиви или кафеничкави нюанси, с червено или с жълто е сред тенденциите в интериора за 2018-та. С тяхна помощ ще внесете уют и топлина в дома си, а същевременно ще постигнете една впечатляваща и разнообразна визия. А ако сте по-смели, може да се спрете на другия така модерен цвят – тъмното лилаво.

3. Не на белите и металическите мивки

За да е модерна банята ви, трябва да се откажете от обикновените и скучни мивки. Заменете ги с бетонни, каменни, медни или гранитни варианти в сиво, бронзово или черно. Рустик модата ни връща към едно по-просто и обикновено време, като придава на банята уникално за съвремието излъчване.

4. Дървени елементи

Дървото внася уют и топлина в дома, придава му една по-мечтателна визия. Колкото повече го използвате, толкова по-добре. Голяма дървена рамка на леглото, дъски с любопитни и мотивиращи цитати в хола, дърворезби... Разнообразието от варианти е огромно.

imoteka-news1

5. Спокойна атмосфера в спалнята

Когато обзавеждате спалнята си, мотото ви трябва да бъде „Колкото по-малко, толкова повече!“. Това е помещението, чието предназначение е да ви успокоява, да ви помага да релаксирате. Затова избягвайте ярките и наситени цветове, както и голямото им разнообразие. По-бледите и маслени тонове са правилният избор за спалнята. Не се опасявайте, че с тях допускате грешка и сте демоде. Щом се чувствате комфортно в стаята, значи всичко е точно!

6. Флорални мотиви

Макар и визии с флорални мотиви да заливат Instagram и Pinterest отдавна, те продължават да са на мода. Променят се интерпретациите и визуализациите им, но флоралното скоро няма да напусне жилищата ни.

7. Акценти

Разчупете интериора, поставете акцент! Интересен стол или шкаф, впечатляваща картина, странна лампа, цветни възглавнички и т.н. Най-лесният начин да разнообразявате дома си и да го поддържате постоянно в крак с актуалните тенденции, е да поставяте акценти. Те се сменят бързо и безпроблемно, а са в състояние да променят изцяло визията на даденото помещение.

8. Винтидж осветление

Носталгията по отминалите времена е осезаема и в интериорния дизайн. Свещите, старите фенери и полилеите с висулки се завърнаха на мода. А и няма как да отречем, че комбинацията от старинни осветителни тела с иновативни технологии е ефектна и ефективна идея.

 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.