Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

2019: Тенденции в интериорния дизайн

A A A

2019: Тенденции в интериорния дизайн

2019-а година е вдъхновена от природата. Тенденциите за интериорния дизайн вплитат дърво, метал, корк, текстил и чаровни етно мотиви. Всичко това е комбинирано с блестящи декоративни елементи със златно и платинено покритие. А на преден план изпъква цветът на годината – топлото и енергично коралово (Living Coral). Още по въпроса ще научите от следващите редове:

1. Растителност и зелено

Най-лесният начин да пренесете природата в дома си, е с помощта на саксийните растения. Със своите прекрасни цветове и ухание те са в състояние да преобразят изцяло атмосферата в едно жилището. За да постигнете възможно най-добър ефект, подберете разнообразни размери и видове цветя и ги разпръснете из всички помещения на дома си. 

В случай че не сте от почитателите на саксийните растения, нямате време и желание да се грижите за тях, можете да ги замените със сухи цветя. Друг вариант са тапети, пердета, тапицерии с растителни мотиви. Шарките, вдъхновени от природата, са перфектният избор през настоящата година. Самият зелен цвят също е на мода, така че не се колебайте да го използвате. 

2. Дърво и еко материали

Приютете природата в дома си и чрез употребата на дърво и еко материали. С ратан, ракита, юта, корк и каучук ще изпълните дома си с уюта, спокойствието и свежестта, присъщи на гори, поля и планини. 

3. Смесица от материи и етно мотиви

Комбинацията от разнообразни материи и етно мотиви ще придаде оригинален вид на дома ви. Може би, не сте си мислили, че шевиците и дантелените покривки от баба ще ви влязат в употреба, но през 2019-а отново са на мода. 

4. Повече метал и блясък 

Металът е материал, който се приспособява лесно към почти всеки интериор, а през тази година е почти задължителен. Видът и начинът му на употреба нямат значение. Лампи, рамки на снимки и картини, цели маси и столове, декоративни елементи – вариантите да го внедрите в интериора си са много, а блясъкът и елегантността, които ще внесе, ще ви очароват. 

5. Цветът на 2019-а

Цветът на 2019-а е и един от най-подходящите за интериора– кораловото (Living Coral - PANTONE 16-1546). То е топло, жизнерадостно, но и някак вдъхващо спокойствие. Ако обаче не присъства в дома ви, не е нужно да се захващате с основно пребоядисване на стените, за да сте в крак с тенденциите. Достатъчно е да се снабдите с възглавници, картини, килим, пердета или множество декоративни елементи в този лъчезарен цвят. А ако все пак имате желание за мини ремонт, ви препоръчваме да боядисате поне една от стените си в коралово. Ако останалите са например в блед нюанс на бежовото, сивото или бяло, комбинацията ще е сполучлива. 
 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.