Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

4 съвета за дома на булката в сватбения ден

A A A

4 съвета за дома на булката в сватбения ден

Сватбеният ден е дългоочакван за милиони момичета по целия свят. Но освен с вълнение и неописуемо щастие това е празник, наситен с притеснения, приготовления и умора. Но негативните усещания могат да се избегнат с помощта на добра предварителна подготовка. 

Денят започва, когато булката се събуди в дома си. Там тя ще посрещне роднините и най-близките си приятели. Затова и би било чудесно, ако интериорът допринася за веселото настроение. В следващите редове ви даваме 4 съвета как да организирате дома си за сватбения ден, за да не изпуснете нито един детайл. С тяхна помощ изготвянето на ваш личен план за сватбения интериор ще бъде лесно и неусетно.

1. Декорирайте входната врата

Входната врата е първото, което гостите ви ще видят. Затова започнете с украсата още оттам. Чудесна идея е да поставите венец от същите цветя, каквито ползвате и за букета си. Това би бил един елегантен, но в същото време внасящ свежест и веселие детайл. Но в случай че не желаете да използвате естествени цветя от природосъобразни мотиви, бихте могли да си направите от хартия, плат или други подръчни материали.

А ако искате да създадете още по-добро настроение на гостите си, можете да им напишете специални послания, които да получават с влизането в дома ви. 

2. Коридора и всекидневната

Двете основни помещения, в които ще поканите гостите си, вероятно ще са коридорът и всекидневната. 

Това е един от малкото поводи, при които коридорът играе толкова важна роля. Възможно е много от поканените да се струпат там, ако холът е твърде малък или ако дойдат в последния момент. Затова и се погрижете да се чувстват комфортно. Махнете обувките, якетата и останалите вещи на семейството си. По този начин ще освободите повече пространство за гостите си. Погрижете се и за декорацията. Ако имате възможност, разпръснете цветя. Сложете малка масичка с хапки и място за празни чаши. 

Декорацията във всекидневната би могла да е по-пищна. Използвайте свещи, цветя, а защо не и балони – все пак е сватба. Украсете столовете с тюл. Използвайте и коледните си лампички – чудесен повод да ги употребите повторно за годината. 

3. Масата

Това ще е едно от най-важните места в дома ви. Около нея ще се наредят роднините, приятелите ви, а и вие с (може би) огромната си сватбена рокля. Недейте да я претрупвате, за да избегнете разливане на чаши и чинии, както и дискомфорт за присъстващите. Със сигурност ще искате да я украсите, но за целта използвайте интересно аранжирани ястия, красиви съдове, салфетки. Избягвайте излишни вази, свещи и други декоративни елементи там.

4. Банята

Представете си, че ви се налага да влезете в банята точно преди да поемете към сватбения олтар. Няма да ви се иска вашата прекрасна, но влачеща се по пода рокля да се намокри. Не забравяйте да пуснете вентилатора в банята и да подсушите пода възможно най-добре. Почистете добре и огледалото, за да се отразявате в него с пълното си очарование.  

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.