Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

4 тайни за позитивна енергия у дома

A A A

4 тайни за позитивна енергия у дома

Ако единственото, което ви звучи познато за древното китайско учение Фън Шуй, е неговото име, от следващите редове ще научите част от основните му принципи. Чрез тях лесно ще изпълните дома и тялото си с позитивна енергия.

1. Просторен и подреден вход

Външната врата на всяко едно жилище е и енергийният му вход. Затова е важно това място да е разчистено, просторно и добре осветено. Така още с влизането вкъщи ще усещате комфорт и спокойствие, които ще се разпрострат из цялото жилище. 

2. Бъркотията – враг на добрата енергия

Едва ли бъркотията е приятна, на когото и да е. Но в забързаното ежедневие често не ни остава време да подреждаме. Забравяме да връщаме вещите по местата им, трупаме нови, а и излишни предмети. И бързо се потапяме в тотален безпорядък. А именно той е най-лошият враг на позитивната енергия в дома. Освен това, когато сме заобиколени от бъркотия, се чувстваме по-напрегнати, трудно ни е да се концентрираме, изпитваме ред неприятни емоции. Всичко това е обвързано с негативната енергия, която безпорядъкът носи. Подредете дома си и го заредете с позитивни вибрации.

3. Светлина – нито повече, нито по-малко

Правилното количество светлина (най-добре естествена през деня) благоприятства за по-добри концентрация и ефективност. Но както е в повечето случаи, балансът е най-важен. Прекалено голямото количество светлина води до дисбаланс, който може да провокира здравословни проблеми. Ако дадено помещение е с южно изложение и големи прозорци, е препоръчително да поставите тънки завеси, които да редуцират слънчевата светлина. Снабдете се и с настолна лампа, която вечер да допълва осветлението от полилея.

4. Спрете и дишайте

Колко пъти на ден се замисляте за своето дишане? Спрете се, седнете и му обърнете внимание. Подишайте поне минута, като се опитвате да не мислите за нищо. Освободете съзнанието си. И повтаряйте това упражнение поне по три пъти на ден. Както и да подредите жилището, ако не обърнете внимание на тялото и ума си, усилията ви ще са безполезни. 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.