Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

5 идеи за забавен ден вкъщи

A A A

5 идеи за забавен ден вкъщи

Националният ни празник – 3-ти март, освен с положителни емоции ни дарява и с ден „открадната“ почивка. Това е перфектен повод да посветите малко време на любимите си занимания. Ако сте решили да прекарате деня вкъщи, ето няколко идеи как да си прекарате страхотно:

1. Четене

Обичате ли да четете книги? А остава ли ви време за това? Почивният понеделник е перфектен повод да се отдадете на любимо четиво и да не мърдате от леглото дори до късния следобед. Ако в момента нямате подходяща книга под ръка, отидете на кратка разходка до някоя книжарница. Със сигурност ще откриете перфектното заглавие, с което да запълните деня си. 

2. Спорт

Вероятно сте чували, че „движението е здраве“. Но в забързаното си ежедневие мнозина не откриват дори половин час за спорт. Или по-скоро предпочитат да посветят свободното си време на почивка, а не на физически усилия. Но те не съзнават, че спортът всъщност е форма на почивка. Той спомага за справяне със стреса, за разтоварване на мозъка, за зареждане с положителни емоции. 

А замисляли ли сте се, че дори танците са спорт? Пуснете любимата си песен и се развихрете в средата на всекидневната си. Не е нужно да сте в дискотека, за да се насладите на това щуро забавление.

3. Ново умение

Кога беше последният път, в който излязохте от зоната си на комфорт и се захванахте с нещо ново и нетипично за себе си? А помните ли удовлетворението от постигнатото, било то и близко до провал? Самият опит носи удоволствие.

Готвене, писане, рисуване, онлайн курс по нов език… опциите ви са много. Смятате, че нямате талант за художник? Намерете видео в Интернет, в което ви обясняват стъпка по стъпка как да нарисувате природен пейзаж. Изгледайте го внимателно и просто опитайте. Може и да сътворите шедьовър. 

4. Кино вкъщи

Гледането на филм у дома не звучи като невероятно изживяване. Но ако замените обикновените пуканки с любимите си лакомства като шоколадови ядки, желирани бонбони, огромен хамбургер…, то степента на забавление бързо се увеличава. Интересна идея е и да се разберете да гледате един и същи филм с приятел, който в момента е далече. По този начин ще можете едновременно да го обсъждате по телефона. 

5. Подготвяне на пътешествие

Може би, настоящият момент не е бил подходящ да се втурнете към мечтана дестинация, но защо не го използвате, за да планирате бъдещо пътуване? Имайте предвид и че колкото по-рано подготвите една екскурзия, толкова по-евтина ще е тя. Изрядният план ще ви спести и ред неприятности като затворени галерии и музеи само в деня, в който ще сте в даден град, вече препълнени хотели, съвпадане на желаните от вас почивни дни с тези на колега. 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.