Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

5 неща, които трябва да направим преди да се изнесем от жилището под наем

5 неща, които трябва да направим преди да се изнесем от жилището под наем
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

В продължение на темата ни за апартамент под наем, днес ще ви дадем 5 стъпки, които трябва да направите преди да се изнесете. С тяхна помощ ще отделите по-малко време и ще запазите добрите отношения с наемодателя си.

Направете списък!

Направете си списък с вещите, които смятате да оставите в апартамента. Например уреди, които не са ви нужни, прибори, декорация. Също така, по този списък можете да се водите по задачките, които вече сте изпълнили и тези, които ви предстоят.

   


Почистете банята и тоалетната

Банята и тоалетната са първото помещение, което прави впечатление на наемателите. Затова е добре да ги почистите прецизно. Ако има счупени плочки или уреди, най-добре е да ги замените, защото вашият наемодател ще провери при приемане на ключовете дали всичко е така, както е отдадено. Погрижете се за душа, огледалото, фугите, отървете се от котления камък и петната от сапун. Не забравяйте да освободите помещението от  всички ваши вещи, като кърпи, четки за зъби и т.н.
 

   Погрижете се и за кухненската печка, съдомиалнята,  хладилника, вратите и прозорците

С течение на времето всички кухненски уреди се захабяват, въпреки упоритите ни опити да ги почистваме редовно. Почистете ги добре, освежете въздуха в кухнята, изперете пердетата и измийте прозорците.
 

   


Почистете лампите и абажурите и сменете крушките

Осветителните тела и абажурите събират много прах, затова ги почистете внимателно с влажна кърпа. Проверете осветлението навсякъде и ако някоя крушка е изгоряла, я подменете с нова.
 

   


Премахнете картините, стикерите и декорациите от стените

Тъй като този апартамент вече няма да е ваш дом, вероятно следващия наемател няма да има вашия вкус за интериор и би било добре да остраните всички ваши интериорни решения от стените.  Добре е да да премахнете и залепващите се  закачалки и магнити от хладилника.

   

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.