Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

ЕЛИЗИУМ

A A A

Имотека има удоволствието да Ви представи ЕКСКЛУЗИВЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС "ЕЛИЗИУМ"!

„ЕЛИЗИУМ" е НАЙ-НОВИЯТ, КРАСИВ И ЗАВЪРШЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В СОФИЯ ДО ЮЖНИЯ ПАРК!

Разположен до бул. България, Embassy Suits, Bulgaria MALL, до кв. Бояна и Витоша планина. В непосредствена близост до възлови пътни артерии на столицата.

В паркова среда са разположени 4 жилищни сгради с представителен външен вид, построени и съобразени с всички стандарти на съвременната архитектура, разнообразие от жилища с различни площи и изгледи към Витоша и София, с висока степен на удобство и комфорт.

Комплексът предлага на своите обитатели възможността да ползват добре оборудван спортен комплекс, разполагащ с плувен басейн, фитнес и СПА център. В дворната площ е разположено мултифункционално спортно игрище, обособени са различни кътове, детски площадки.

На две сутеренни нива под жилищните сгради е изграден просторен подземен паркинг. В партерното ниво на прилежащите сгради е обособена зона за обществено обслужване, съдържаща няколко магазина, бистро, аптека, супермаркет, детска градина, фризьорски салон и др.

Комплексът е с контролиран достъп и денонощна охрана, система за видеонаблюдение, осигуряващи на живущите сигурност и спокойствие. Комплексът разполага с асвалтов път, централна канализация, газифициран район.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.