09.09.2016 г.

Антрето - първото място, което ни посреща в дома!

Антрето е първото помещение, което ни посреща в дома. А какво по-хубаво от това, още на прага да почувстваме уюта и комфорта на жилището ни.
Днес ще ви дадем няколко съвета за обзавеждане на това малко, но много важно местенце.
Входът на жилището ни трябва да предразполага към топлина и уют. Приветливото антре би ни заредило с положителни емоции още преди да сме прекрачили входната врата. Това място трябва да бъде декорирано в неутрални цветове, като светло бежово, но разбира се, и тук може да развихрите въображението си като заложите на малките акценти.
Поставете ваза с цветя или голяма саксия, които ще придадат повече живот на това, иначе не толкова използвано място. Може да поставите декоративна масичка, на която да оставяте ключовете си. Изберете картина, в тон с дизайна на антрето, също така може да поставите и огледало, което оптически ще уголеми пространството.
Важно е мебелите, които ще изберете за антрето да са компактни, за да не заемат прекалено много място. Заложете на интересни закачалки, скрити шкафове за обувки или пък етажерки.
Най-важното правило, което трябва да спазвате е, да поддържате антрето чисто и подредено- то е визитната картичка на вашия свят!