Домът в картини, снимки, огледала
17.06.2016 г.

Домът в картини, снимки, огледала

Стените в жилището първи посрещат вас и вашите гости.
Но ако те са скучни, това би повлияло и на емоционално ви състояние. Затова е добре да ги декорирате със снимки, картини и огледала, които да създадат неповторима атмосфера, настроение, уют и хармония. Разбира се, изборът на картини е труден и изисква съобразяване с цялостния интериор на жилището. Интересно би било, ако поставите много картини и ги разположите близко една до друга на цялата стена. Така ще създадете мини домашна художествена галерия.

Друга интересна идея е декорация на стените с колекция пана,огледала,ценни декоративни предмети, но тук трябва да се спазват изискванията за подреждане, за да не се получи претрупване.

А ако обичате да се снимате или да рисувате, най-подходящо за вас е да извадите на светло този си талант, като украсите стените с ваши фотографии или рисунки. Използвайте различни рамки, форми, цветове и размери, които сами можете да „сътворите”.

Огледалата в дома създават приказна атмосфера, освен това ще накарат домът ви да изглежда по-голям. Ако искате да се почувствате като „Алиса в огледалния свят” поставете много огледала по стените на дома си. Комбинирайте ги както сметнете за добре- малки, големи, на парченца или цели, но накарайте в дома ви да оживее една прекрасна хармония от цветове, форми и пространства.