Интериорни хитринки за малкия ни дом
13.09.2016 г.

Интериорни хитринки за малкия ни дом

Имате малко жилище и все се чудите къде да поберете вещите си. Нови и стари мебели, които се опитвате да преподредите по начин, който да ви осигури още метър пространство! Днес ще ви дадем няколко съвета как съвсем лесно да оползотворите малкото пространство вкъщи.

Ще започнем от вратите. Заложете на плъзгащи се такива- ще се изненадате колко практични и удобни са. Ако имате едностайно жилище  и трябва да разположите на едно място всичко- кухня, всекидневна, спалня, плъзгащите се врати, които ще разделят помещението  на две е идеално решение. Но най-важното е, че  освен че няма да заема много място, благодарение на тях ще си осигурите спокойствие и уединение, когато имате нужда.

Много важно е мебелите да са мултифункционални. Такива, които може да използвате и като шкаф, където да съхранявате вещите си. Такива са диваните с вътрешни части, също така сгъваеми столове, или табуретки, които мигновено може да превърнете в маса.
Изберете падащо легло, вместо големите и тежки спални. Падащите мебели са оптимално решение при липса на пространство. Освен това са красиви.
В определеното за кухня пространство може да разположите „тайни шкафове”, в който да складирате буркани и консерви.
Използвайте плетени кошници или стари щайги, които можете да реставрирате. Те се перфектен избор за всяко ъгълче в дома ви, защото са способни да съберат всичко, дори и неподредено в тях, да изглежда добре!