09.08.2016 г.

Поканете лятото у дома с летни аксесоари! Заложете на топло!

Малките детайли, поставени в правилното кътче у дома, ще преобразят семейната атмосфера.  Благодарение на нашите идеи за свежи елементи и стилни аксесоари, вие ще  подчертаете  вашия собствен вкус и индивидуалност. Ето няколко интересни предложения за лятото.
Като начало заложете на цветовете-бежово, жълто, оранжево, синьо, тюркоаз,  все цветове, които внасят слънцето и морето в дома. Използвайте ефирни завеси , също в тази гама цветове.
Поставете малки летни акценти, където смятате, че ще се впишат добре - мидички върху масата или рафтовете, цветя по стените, ефирни шалчета, с които да покриете мебелите.

летни  


Колкото повече цветя има в дома ви, толкова по-добре! А цветята на лятото естествено са слънчогледите. Те са чудесен избор за дома, защото са издръжливи и много красиви. Слънчогледите внасят топлина и онова чудесно чувство за лятна отмора.
Направете си сами вазички, пълни с камъчета, мъниста и цветя. Поставете в тях и вода в комбинация с ароматни листа и свещи, и това гарантира началото на едни приятни летни мигове в дома ви!

летни