10.06.2016 г.

4 неща, които вашите гости забелязват в дома ви

Днес ще ви запознаем с четири неща, които вашите гости несъмнено забелязват в дома ви. Когато очаквате гости, е нормално да искате те да харесат мястото, което най-добре ви описва като човек – цветове, светлина, цветя, нещата, които правят просто едни помещения във ваше „убежище”.


Първото и последно място, което ще посетят и видят гостите ви, разбира се е коридора. Той трябва да светъл, да няма безпорядък, да не е тесен. Приберете всички ваши обувки и или дрехи, които не отговарят на сезон. Поставете саксия или някакъв декоративен елемент за повече лукс.


Въпреки, че не е нужно домът ви да бъде луксозен, безпорядъкът ще се забележи. Затова, второто нещо, което гостите ви биха забелязали е подредеността.Съберете разпръснатите книги и списания, дистанционни и други подобни неща на едно място. Приберете всичко излишно в шкафове. Колкото по-малко лични вещи са отвън, толкова по-добре.
След първоначалните впечатления, идва моментът, в който вие да се представите като добра домакиня. Домашен бар с разнообразен алкохол е нещо, което ще направи добро впечатление на гостите ви.


И едни от най-важните помещения във всеки дом – банята и тоалетната. Неизбежно е, гостите ви ще отидат до тоалетната и със сигурност ще обърнат внимание на банята. Най-важното за тях е да са безупречно чисти. Разбира се, това е основно, дори когато няма да посрещате гости! Оставете чисти кърпи и сапун, различни от вашите, за да могат да разпознаят гостите ви, че са предназначени за тях. Приберете козметиката си и неща, които не искате те да виждат!