История на Имотека АД

Екип и развитие
През 2015 г. Имотека открива своя първи офис в София и оттогава компанията расте и се развива постоянно: към момента има 8 офиса в София, 4 офиса във Варна, а през април 2019 г. беше открит първия офис в Пловдив.
В компанията работят над 150 млади, амбициозни и опитни професионалисти, които истински ценят работата си и полагат усилия клиентите да са удовлетворени от направения избор.

Цели
Нашата цел е да бъдем полезни, да търсим правилния подход към всеки клиент и да изслушваме неговите препоръки. Вярваме, че сме достатъчно опитни в сферата на недвижимите имоти и можем да съдействаме на всеки, който ни се довери.
Не подценяваме силата на новите знания и за целта редовно правим обучения и специализации, за да предлагаме нови методи в работата си.

Технологии
Имотека е компания на новото и модерното, на технологиите и дигитализациите, на хората и ценностите. Ние работим открито и си служим с високи технологии, за да виждате най-много предложения на пазарни цени, съобразени с вашето лично търсене.
Първи на пазара на недвижими имоти в България въведохме изкуствен интелект в работния процес и по този начин предоставихме по-персонализирана услуга за нашите клиенти. Това ни помага да предлагаме само това, което конкретно ви интересува, без да губим времето ви с други предложения извън вашия фокус.

Награди
През 2017 г. печелим две отличия на годишните награди Employer Branding Awards, организирани от b2b media:
Първа награда за иновации в управлението на таланти
Втора награда за иновации в управлението на таланти