Архив: 2021 2020 2019 2018 2016 2015
27.07.2021 г.
Тънкостите при краткосрочното ваканционно отдаване на жилища под наем
Ако притежавате жилище и обмисляте дали краткосрочно да го отдадете под наем, е от особено значение да се информирате предварително за спецификите на този тип наемни взаимоотношения.
Прочети повече
21.07.2021 г.
Как да финансирате покупка на жилище, ако банката Ви отказва кредит?
Ако планирате покупка на жилище е важно да имате подходящо финансиране. В някои случаи кредитите от банки не са оптималното решение. За да откриете алтернативни възможности да финансирате покупката, прочетете повече тук.
Прочети повече
14.07.2021 г.
Книгите за продажби, които всеки брокер на имоти трябва да е прочел
Ако сте брокер на недвижими имоти или искате да се развивате в сферата, е важно да знаете как да работите ефективно за продажби.
Прочети повече
07.07.2021 г.
Как да изберете жилище, планирайки бъдещето?
Ако планирате да инвестирате в жилище е важно да прецените дали то е подходящо за вашите нужди. Научете тук как да се подготвите за покупка на имот!
Прочети повече
30.06.2021 г.
Струва ли си да ремонтирате имота си преди продажба?
Ако ви предстои продажба на имот е важно как да представите жилището във възможно най-добра светлина. За целта често продавачите предприемат ремонтни дейности преди да пристъпят към обявяването на имота.
Прочети повече
21.06.2021 г.
Как да откриете точния брокер при избора на апартамент под наем?
Ако планирате да вземете имот под наем е от съществено значение да изберете подходящ брокер, който да ви напътства и помага в процеса на сключване на сделката.
Прочети повече
14.06.2021 г.
Как да управлявате апартамента си под наем от разстояние?
Ако притежавате имот, който сте предвидили да отдавате под наем, но сте далеч от неговото местоположение, е важно да се замислите как бихте организирали управлението му от разстояние.
Прочети повече
08.06.2021 г.
Добри практики: депозит при подписване на договор на наем
Когато подписвате договор за имот под наем е важно да се запознаете с добрите практики в сферата. Научете какво представлява депозитът при подписване на договор тук!
Прочети повече
31.05.2021 г.
Какво трябва да направите преди да освободите апартамента си под наем?
Ако ви предстои изнасяне от настоящето Ви жилище е важно да знаете на какво да обърнете внимание, за да бъдете напълно спокойни и подготвени.
Прочети повече
26.05.2021 г.
Наемите на бул. Витоша привличат нови търговци
Свободните търговски площи по бул. “Витоша” в София леко са нараснали, което дава възможност врати да отворят нови магазини.
Прочети повече
18.05.2021 г.
Капани при сключване на договор за наем
При наемане на жилище е важно да сключите договор за наем на недвижимия имот. За целта може да прочетете какви са възможните ситуации, в които трябва да бъдете внимателни. Научете повече тук!
Прочети повече
10.05.2021 г.
Какви данъци трябва да плащате на дохода от наем на имот?
Ако притежавате имот, който давате под наем, е важно да знаете какви данъци трябва да платите. Прочетете тук всичко за данъците върху недвижимите имоти под наем
Прочети повече