87

Къща/Вила Продажба, Дъбравино, ID 523233

69 900 EUR
130 кв.м.
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Реновирана през 2014 година къща в живописно село на 25 км от морето. Къщата е с площ 130кв.м. и дворно място 1200кв.м. Разпределението е следното: остъклена веранда, кухня, родителска спалня 20кв.м., баня с тоалет, спалня за гости, офис, килер - 30кв.м, Оградени 3 паркоместа в двора. Селото е спокойно, с много красива природа и добри съседи, както българи, така и чужденци. Намира се близо до язовир Цонево, Шкорпиловци, Шерба и други атрактивни туристически места.

Къщата се състои от веранда, кухня - тип права, хол, родителска спалня, гостна спалня и още една стая, в която има прокарана вода, но може да се използва за спалня или лятна кухня. Къщата е готова е за живеене, след направен ремонт.  Настилките са ламинат и теракот, ПВЦ дограма нова септична яма вътрешна и външна изолация; гаражна врата, задвижвана с ток и дистанционно соларен панел на покрива, парно и печка с дърва и водна риза свързана към радиатори, интернет и телевизия. Продава изцяло мебелирана с всички уреди и аксесоари. В кухнята има газов котлон за вграждане, електрическа печка с фурна и котлони, микровълнова, съдомиялна, хладилник и фризер. В хола има голям телевизор. Спалнята е с легло с италиански матрак и чекмеджета под него.В гостната спалня има легло с нов матрак, бюро и гардероб. В помощното помещение има рафтове.

Селото е разположено на югозапад от Варна на река Камчия и е обградено с живописна природа. В селото има магазин, училище, детска градина, лекар всеки ден, клуб на пенсионера, читалище, увеселително заведение, стадион и др. Лонгоза е природен резеват с изключителна красота. Може да се практикува лов и риболов в района. Почвата е много плодородна.

Къщата е разположена на югоизток. Направени са подобрения и в градината. Има посадено лозе с френският сорт сира и пино ноар, както и асми, плодови дръвчета, смокини, цветя и зеленчукова градина. Разполага с открит паркинг за 3 коли и външна чешма. Има и помощно помещение, както и стопанска постройка.

Обади се СЕГА и цитирай този код 523233.

Георги Джамбазов
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти