257

Офис Сграда/ Търговски център Продажба, Пловдив, ID 502244

550 000 EUR
1261 кв.м.
Индустриална зона - Юг
квартал
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Самостоятелна бизнес сграда със склад прилепен към нея с възможност за товаро-разтоварни дейности. Сградата е на три етажа, по 297 кв.м. на етаж, напълно завършени и обзаведени - общо 981кв.м. Прилежащият парцел е с размери 1290 кв.м., а складовата част е 305 кв.м. Разпределението по етажи е както следва: 1 етаж (партер): офис 40 кв.м., три кабинета, една заседателна зала от 25 кв.м., санитарни помещения и кухненска част. 2 етаж: голяма приемна със заседателна маса, две зали, четири кабинета, сервизни помещения, кухненски бокс за персонала, складово помещение и тераси. 3 етаж: заседателна зала, два големи голям кабинета, три отделни стаи, две бани с тоалетни, офис със заседателна маса и тераса.  

Новопостроена монолитна сграда на три етажа от 2010 година. Предназначена е за офиси и търговски площи. Сградата разполага с достатъчно голям паркинг за товаро-разтоварни дейности.

Намира се в Индустриална зона, в южната част на града.

Подходящ имот за фирма със складови помещения и офиси, занимаващи се с транспортна дейност и търговия. Сградата е подходяща за инвестиця, като половината имот е с наематели.

Обади се СЕГА и цитирай този код 502244.

Румяна Узунова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти