Офис Продажба, Пловдив

ID 470746 / 184 m2 / 125 000 EUR
215
Основна информация
№:ID 470746
Цена: 125 000 EUR
Тип:Офис
Площ:184 м2
Град:Пловдив
Квартал:Кършияка
Обзавеждане:Необзаведен
Отопление: ТЕЦ
Етаж: 0
Описание

Офис на две нива в нова модерна сграда. Ситуиран в квартал, подходящ за бизнес инвестиция. Чистата застроена площ е 162,01 кв.м. Първото ниво на етаж партер е с площ 28,04 кв.м. Второто ниво на подземен етаж е с площ 133,97 кв.м. Имотът се издава на шпакловка и замазка, с изградена ел. инсталация с контакти и ключове, ТЕЦ, ВиК на тапа, входна блиндирана врата от най-висок клас.

Нова тухлена сграда с модерни общи части. Строителството на сградата е с много високо качество на изпълнение и материали: керамична тухла Винербергер Поротерм, седемкамерна дограма от най-висок клас с мултифункционално стъкло, стълбище от естествен камък гранит и облицовка на фасадата, 10 см външна топлоизолация на водеща компания в бранша, парапети на стълбището и терасите от алуминий и цветен триплекс, шестместен безшумен асансьор, домофонна система с видео наблюдение, декоративни елементи по фасадата, LED осветление по общи части и фасада и много други екстри за живущите.

Съвременното развитие на урбанизираната територия се свързва с развитието на Международния панаир Пловдив, намиращ се в района. Край Панаира активно се строят нови търговски сгради, офиси и хотели. Квартал Кършияка е с отлично уредена инфраструктура, достъп до разнообразен градски транспорт. Район подходящ за покупка на имот за развитие на бизнес.

Офис, който може да бъде завършен от собственика спрямо неговите бизнес нужди. Предпочитана локация, поради развитостта на квартала.

Обади се СЕГА и цитирай този код 470746.

Описание за проекта
Строителството на сградата е с много високо качество на изпълнение и материали: керамична тухла Винербергер Поротерм, 7-камерна дограма от най-висок клас с мултифункционално стъкло, стълбище от естествен камък гранит и облицовка на фасадата, 10 см. външна топлоизолация на водеща компания в бранша, парапети на стълбището и терасите от алуминий и цветен триплекс, шест местен безшумен асансьор, домофонна система с видео наблюдение, декоративни елементи по фасадата, LED осветление по общи части и фасада и много други екстри за живущите. Жилищата се издават на шпакловка и замазка с изградена ел. инсталация с контакти и ключове, ТЕЦ, ВиК на тапа, входна блиндирана врата от най-висок клас.
Гергана Калоянова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от АПАРТАМЕНТИ
Оферти от същата сграда