47

Тристаен апартамент Продажба, Пловдив, ID 496439

288 120 EUR
143 кв.м.
Център
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Бутикова селекция от апартаменти с две, три или четири спални. Жилищата са проектирани, така че да осигурят максимален комфорт, с голяма квадратура, 2.93 метра светла височина и шумоизолирани подове и стени. Просторни стаи с правилни форми за пълна свобода при обзавеждането. Високи прозорци и изобилие от естествена светлина. Всеки апартамент разполага с балкон, тераса или собствена покривна градина с изключителна гледка към града. Всяко жилище има отделно помещение за пералня и сушилня и просторна родителска спалня, със самостоятелни баня и дрешник.

Луксозен комплекс с Разрешение за ползване. Проектиран е от международната архитектурна компания "SGI". Той е построен, изграден с най-високия клас строителни материали на пазара, с окабеляване за умен дом, възможност за система за пресен въздух, филтри за омекотяване на водата, централно отопление и сензори против наводнения.

Намира се на централно местоположение, което дава възможност за активен и здравословен градски начин на живот, какъвто трудно може да се открие другаде.

Комплексът създава нов клас строителство в град Пловдив. Елегантно и изискано проектирани жилищна, офис, търговска и хотелска част. В комплекса има обширна паркова среда, детски клуб, подземен паркинг, първокласна селекция от търговски обекти, ресторанти, фитнес, премиум Wellness & SPA център и 25-метров закрит басейн.

Обади се СЕГА и цитирай този код 496439.

Възвръщаема инвестиция през наем около 716 eur
Трифон Белчев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Каменица Парк - апартаменти от строител в Пловдив
Виж всичко от Каменица Парк
Оферти от същата сграда