Къща/Вила Продажба, Пожарево

ID 467960 / 200 m2 / 200 000 EUR
319
Основна информация
№:ID 467960
Цена: 200 000 EUR
Тип:Къща/Вила
Площ:200 м2
Град:Пожарево
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Друго
Тераси:1
Описание

Комплекс от шестнадесет самостоятелни еднофамилни къщи, разположени върху парцел от 7700 кв.м. Всяка къща включва самостоятелен двор от около 350 кв.м. В средата на комплекса ще бъде изграден развлекателен център, включващ уютни социални пространства за отдих и развлечения, детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване. Комплексът е изграден с мисъл за природата. Къщите са проектирани във висок клас енергоефективност. В проекта са заложени най-добрите съвременни материали и високо технологични решения.

Жилищен комплекс от самостоятелни къщи. Сградата е монолитно строителство с тухли "Wienerberger". Фасадните материали са каменна облицовка и дишаща минерална мазилка. Шесткамерна PVC дограма с троен стъклопакет. Термопомпена инсталация за отопление и охлаждане. Топлоизолация с дебелина 20 см.

Намира се в село Пожарево, община Божурище, Софийска област. В полите на Люлин планина, с красиви гледки към равнината на Софийско поле и планините Витоша, Стара планина и Люлин. На 12 км. от Околовръстния път на град София. За удобство на жителите на селото, общината е подсигурила удобен и бърз достъп до метростанция "Сливница", чрез маршрутни таксита през 20 минути.

Общи и лични дворни пространства. Гараж към всяка къща. Контролиран достъп и видеонаблюдение. Ландшафтна архитектура. Детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване. Пречиствателна станция за битови и отпадни води.

Обади се СЕГА и цитирай този код 467960.

Описание за проекта

ВАШАТА УМНА И ЕКО КЪЩА Комплексът предлага 16 самостоятелни еднофамилни къщи, изградени на парцел с големина от 7,700 м2. Всяка къща включва самостоятелен двор с площ от около 350 м2. В средата на комплекса ще бъде изграден развлекателен център с големина от 1657 м2, включващ уютни социални пространства за отдих и развлечения, детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване. Комплексът е изграден с мисъл за природата. Къщите са проектирани във висок клас енергоефективност. В проекта са заложени най-добрите съвременни материали и високо техлоногични решения. Термопомпена инсталация за отопление и охлаждане Пречиствателна станция за битово – питейни нужди Пречиствателна станция за отпадни води Топлоизолация с дебелина 20 см Шест камерна PVC дограма Троен стъклопакет Тухли WIENERBERGER Фасадни материали – каменна облицовка и „дишаща“ минерална мазилка ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 16 еднофамилни къщи със самостоятелни дворни пространства Сигурна и спокойна среда Ниско застрояване до 2 етажа Бърз достъп до Околовръстен път на гр. София Пълна техническа поддръжка и грижа за зелените площи 24-часова охрана и видеонаблюдение КЛЮЧОВИ ДЕТАЙЛИ Тип: жилищен комплекс от самостоятелни къщи за продажба Район: в близост до Околовръстен път на гр. София Етап: планиране и предварителни продажби Етап на завършеност: шпакловка и замазка Срок за завършване: началото на 2020-та година Имоти: 16 еднофамилни къщи със самостоятелен двор Къщи: 200 м2 с 3 спални Паркинг: гараж към всяка къща Поддръжка: общи и лични дворни пространства, техническа поддръжка, контролиран достъп, видео наблюдение

Гергана Узунова
Брокер / Имотека АД
Виж всичко от Mountain View
Оферти от същата сграда