231

Къща/Вила Продажба, Пожарево, ID 467963

220 000 EUR
200 кв.м.
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Комплекс от шестнадесет самостоятелни еднофамилни къщи, разположени върху парцел от 7700 кв.м. Всяка къща включва самостоятелен двор от около 350 кв.м. В средата на комплекса ще бъде изграден развлекателен център, включващ уютни социални пространства за отдих и развлечения, детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване. Комплексът е изграден с мисъл за природата. Къщите са проектирани във висок клас енергоефективност. В проекта са заложени най-добрите съвременни материали и високо технологични решения.

Жилищен комплекс от самостоятелни къщи. Сградата е монолитно строителство с тухли "Wienerberger". Фасадните материали са каменна облицовка и дишаща минерална мазилка. Шесткамерна PVC дограма с троен стъклопакет. Термопомпена инсталация за отопление и охлаждане. Топлоизолация с дебелина 20 см.

Намира се в село Пожарево, община Божурище, Софийска област. В полите на Люлин планина, с красиви гледки към равнината на Софийско поле и планините Витоша, Стара планина и Люлин. На 12 км. от Околовръстния път на град София. За удобство на жителите на селото, общината е подсигурила удобен и бърз достъп до метростанция "Сливница", чрез маршрутни таксита през 20 минути.

Общи и лични дворни пространства. Гараж към всяка къща. Контролиран достъп и видеонаблюдение. Ландшафтна архитектура. Детска площадка, кът за барбекю и алея за спортуване. Пречиствателна станция за битови и отпадни води.

Обади се СЕГА и цитирай този код 467963.

Ния Дикова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Mountain View - апартаменти от строител в Пожарево
Виж всичко от Mountain View
Оферти от същата сграда