254

Хотел/Мотел Продажба, Равда, ID 458397

890 000 EUR
1450 кв.м.
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Работещ хотел в с.Равда!!!С категоризация и всички неоходими документи за работа!!!На 150м от плажна ивица и на също такова разстояние от центъра!!! Хотелът е разположен върху парцел от 700кв.м. и е с обща РЗП от 1450кв.м. От 2006г. работи всяка година без да е имало прекъсване , като общата леглова база е за 70 души. На партерният етаж са разположени рецепция и ресторант с търговаска зала за 70 души и възможност за лятна градина в задният двор на хотела. На първите два етажа има по 9 студия и 1 апартамент ,на третият има 5 студиа (две от които са двойни) и един апартамент. Всяка от стаите е със самостоятелна тераса ,оборудвана баня ,климатик и спалня с гардеров и ТВ шкаф. В сутеренно и на партерно ниво има стаи определени за складове,прелни помещения ,стаи за отдих на персонала. Хотелът се захрансва с три бойлера по 1000л ,захранващи всяка точка с топла вода. Хотелът разполага и с няколко парко места в които са в самият двор,както и пред него. В момента е с договор за наем ,който може да се удължи при интерес от двете страни!!!

Монолитно строителство,завършено през 2005г.Качествена и здрава конструкция.Всички разделителни и преградни стени са тухлени , без да се е използвал гипсокартон.

Намира се на главна улица , на еднакво разстояние от плажна ивица и центъра!!!

Инвестиция даваща възможност за развиване на страхотен бизнес!!!Възможност за отдаване под наем с добра годишна възвращаемост!!! Далече от шума на к.к.Слънчев бряг и същевременно блозко до красивит гр.Несебър. Една предпочитана дестинация за туристите!!!

Обади се СЕГА и цитирай този код 458397.

Павел Иванов
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти