156

Парцел/Терен Продажба, Шкорпиловци, ID 539353

2 500 000 EUR
8081 кв.м.
Описание

Отличен парцел на първа линия на метри от плажната ивица в село Шкорпиловци, на 45 км от Варна. Парцелът е с максималните възможни параметри за застрояване за Черноморието: -Кота корниз 15 метра -30 % плътност -1.5 КИНТ -Очаквано РЗП около 15 000 кв.метра

Разработен проект за построяване на голям комплекс състоящ се от: - главна сграда на 4 етажа с двустайни апартаменти и студиа, подходящи за ваканционни имоти и отдаване под наем. - Ресторант на първа линия с открита и закрита част, голям паркинг за гости на заведението. - Инфинити басейн със зона за релакс и детски кът с площадка. - 14 самостоятелни двуетажни къщи на втора и трета линия, разположени амфитеатрално с нескриваема морска панорама и собствени дворни места. - Обособен отделен паркинг с отделен достъп за притежателите на имоти в комплекса.

Курортен комплекс Шкорпиловци се намира на 45 км от Варна и е едно от онези местенца по българското Черноморие, където девственият плаж и планината се преливат и създават нетрадиционен пейзаж. Това е идеалното място за туристи, които предпочитат неподправеното спокойствие на лятна почивка близо до природата, далеч от суматохата на големите курортни комплекси.

В северната част зад плажа се намира уникалната защитената местност „Камчийски пясъци”, а ако продължите да вървите в същата посока, ще стигнете до обширните лонгозни гори по устието на река Камчия. На юг е Черни нос, най-северната точка на Стара планина. В близост се намира се намира и резерват „Лонгоза“, опазващ редки растителни и животински видове, както и останки от четири антични селища.

Обади се СЕГА и цитирай този код 539353.

Наталия Иванова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти