Многостаен Продажба, София

ID 507413 / 142 m2 / 233 000 EUR
79
Основна информация
№:ID 507413
Цена: 233 000 EUR
Тип:Многостаен
Площ:142 м2
Град:София
Квартал:Дружба 2
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: ТЕЦ
Етаж: 6
Тераси:3
Описание

Многостаен апартамент с много добро разпределение. Състои се от: дневна с кухненски бокс и трапезарна част, три непреходни спални, една от които с гардеробна, другата със собствена баня, отделно втора баня, килер и тераси.

Многофункционална жилищна сграда пред Акт 15. Висок стандарт на строителство.

Намира се близо до метростанция "Дружба".

Отлично местоположение. Метростанция, спирки на градски транспорт и търговски обекти. Гледка. Високо качество на изпълнение на сградата.

Обади се СЕГА и цитирай този код 507413.

Описание за проекта

Многофункционална жилищна сграда, част от проект за комплекс от два блока. Изпълнението на строителството се oсъществява от доказан строител, като целта строителите и проектантите е да създадат отлична жизнена среда с множество удобства за живущите.  Компанията разполага с необходимия човешки, материален и финансов ресурс за реализация на големи проекти .  Първата сграда  е изцяло построена, с разрешение за ползване- АКТ16.

Сградите в комплекса са  със смесено предназначение – спортен център, офиси, жилища, търговски обекти, хотелска част, подземни паркоместа и гаражи.

  • Архитектурното решение на комплекса  осигурява на бъдещите собственици просторни и слънчеви апартаменти с добро изложение
  • Паркоместата са разположени на подземно ниво и допълнителни такива на кота 0.00, като съответстват на броя на апартаментите в двете сгради
  • За поддържане на активен и здравословен начин на живот, в сградата ще бъде разположен модерен спортен център с фитнес и зали за спортни групови занимания
  • Отлично развит район с много добри комуникационни и транспортни връзки – метро /на 5 мин. е метростанция Дружба/, автобусен и тролейбусен транспорт. В близост се намират училища, детски градини, магазини /Kауфланд и др./, офиси на банки и др.
  • Бърз излаз от София в посока към околовръстното шосе, а оттам и към магистралите Хемус и Тракия
Възвръщаема инвестиция през наем около 711 eur
Костадин Чолаков
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2015Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2017Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2017Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2019Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2020Г.
Костадин Чолаков
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от ДРУЖБА
Оферти от същата сграда