252

Офис под Наем, София, ID 511706

2 184 EUR
168 кв.м.
Иван Вазов
квартал
Частично обзаведен
обзавеждане
Описание

Офис-помещениe в офис сграда в централната част на гр. София в близост до НДК (кръстовището на бул. България и бул. Витоша). Денонощна охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Помещението e тип открито пространство (open space), позволяващо гъвкаво разпределение и организация на работните места, включително с възможност за обособяване на отделни помещения посредством вътрешни стени и стъклени прегради, като всяко отделно помещение би могло да е с отделна естествена вентилация и осветяване. Офис-помещението e с обособени уреди за търговско измерване (електромер и водомер), които са самостоятелни за него и партидите за ползването им се прехвърлят на наемателя за срока на наема - т.е. потреблението на електрическа енергия и вода е изцяло под контрола на наемателя. Системи и инсталации: · индивидуална (независима от другите офиси в сградата) климатизация чрез VRF/VRV климатични системи за офис-помещението (отопление/охлаждане), както и вентилация с опресняване на въздуха, които са свързани с индивидуалния електромер. Това свежда до минимум рисковете от зарази предавани по въздушно-капков път; · компютърно окабеляване в двоен под, · аварийно ел. захранване със собствен дизел генератор, · фиброоптична свързаност с няколко интернет доставчика; · довършителни работи от висок клас - smart home technology (дистанционно управление на климатичните и осветителните системи). Възможност за паркоместа. Комуникативно местоположение: метростанция НДК, трамвайни, автобусни и тролейбусни спирки.  

Сграда на строителна компания "НИКМИ". Перфектни общи части и поддръжка. Фотоклетъчен достъп. 

Намира се на ул. "Емил Берсински", кв. "Иван Вазов". В сърцето на столицата, близо до метро, трамвайни и автобусни линии. Непосредствено до Национален дворец на културата и бул. "България".

Самостоятелен етаж. Перфектно изпълнение на довършителните работи. Изцяло окабелен, видеонаблюдение, самостоятелни партиди за консумативи. Самостоятелна вентилационна система и отваряеми прозорци, изключително предимство пред големите офис сгради, където това е невъзможно и все по-голям проблем в условията на пандемия.

Обади се СЕГА и цитирай този код 511706.

Яница Ламбрева
Брокер недвижими имоти
Сходни оферти