251

Многостаен Продажба, София, ID 536645

648 375 EUR
245 кв.м.
Изгрев
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС! Уникален многостаен апартамент. Състои се от: кухня, дневна, три спални, голяма лоджия с южно изложение, две бани, още една тераса, санитарни помещения, складове и дрешник. Възможност за закупуване на гаражи с различна големина. Апартаментът е довършен от инвеститора по начин, който позволява директно полагане на бои и настилки. Към офертата се прадлагат гаражи на цени от 1500 евро без ДДС. Четворен гараж със застроена площ от 77 кв.м. на цена от 176000 евро без ДДС.

Сграда "Диамант 2" на "Артекс" е отличена с приза Сграда на годината за 2021 година в категорията "Жилищни сгради над 10000 кв.м". "Диамант 2" доказва, че високите сгради могат да бъдат зелен фактор в своята среда. Изцяло подземното паркиране, на две нива, изненадва с изключителния творчески подход, да се предвиди горно осветление на част от подземните пространства. Над нивата на подземното паркиране, като цялостно облагородяване на околното пространство около сградите, е оформен впечатляващ собствен парк на комплекса, озеленен по специален ландшафтен проект със специално подбрани растителни видове.

Намира се в кв. "Изгрев", ул. "Тинтява". В близост до Ловен парк, парк Борисова градина, метростанция "Жолио Кюри", посолства, училища и детски градини.

Безкомпромисно качество. Просторни площи. Уникална гледка.ТЕЦ. Сграда на годината. Паркова среда. Метростанция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 536645.

Яница Ламбрева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти