210

Многостаен Продажба, София, ID 536695

818 850 EUR
308.9 кв.м.
Изгрев
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Уникален многостаен апартамент със застроена площ от 256.60 кв.м. Състои се от: кухня - 40 m2!, дневна 65m2!, три спални, голяма лоджия с южно изложение, три бани, две от които към спалните, още две тераси, санитарни помещения, складове и предверия. Апартаментът е довършен от инвеститора по начин, който позволява директно полагането на бои и настилки без допълнителна обработка. Има възможност за закупуване на гаражи с различна големина.

Сграда "Диамант 2" на "Артекс" е отличена с приза Сграда на годината за 2021 година в категорията "Жилищни сгради над 10000 кв.м". "Диамант 2" доказва, че високите сгради могат да бъдат зелен фактор в своята среда. Изцяло подземното паркиране, на две нива, изненадва с изключителния творчески подход, да се предвиди горно осветление на част от подземните пространства. Над нивата на подземното паркиране, като цялостно облагородяване на околното пространство около сградите, е оформен впечатляващ собствен парк на комплекса, озеленен по специален ландшафтен проект със специално подбрани растителни видове.

Намира се в кв. "Изгрев", ул. "Тинтява". В близост до Ловен парк, парк Борисова градина, метростанция "Жолио Кюри", посолства, училища и детски градини.

Безкомпромисно качество. Просторни площи. Уникална гледка. ТЕЦ. Сграда на годината. Паркова среда. Метро.

Обади се СЕГА и цитирай този код 536695.

Яница Ламбрева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти