271

Многостаен Продажба, София, ID 497974

400 000 EUR
220.94 кв.м.
Кръстова вада
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

С АКТ 16 от Декември 2022г.!!! Многостаен апартамент със застроена площ от 183.07кв.м, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, кабинет (3-та спалня), две бани и четири тераси с невероятни гледки. Възможност за закупуване на гараж  Сградата се състои от 54 апартамента с различна квадратура. Всеки етаж от сградата има свое индивидуално разпределение, а помещенията са проектирани с оптимални размери спрямо съвременните стандарти за обитаване. Апартаментите са съчетани перфектно, за да предоставят възможност за избор на точната конфигурация, която бихте искали. Вие изберете с какъв изглед и с какво разположение да бъде вашия бъдещ дом

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ * Фасадните стени на сградата се изпълняват с комбинирана окачена фасада изпълнена с висококачествена облицовка от клинкер с топлоизолация камена вата 10 см и топлоизолационна фасадна система от EPS 10 см в сив цвят; * Алуминиева дограма с прекъснат термомост със двоен или троен стъклопакет ; * Фасадните тела на климатичната система са групирани и вградени във фасадни ниши, скрити с жалузийни решетки * Покрив: плосък с изградена паро хидро и топлоизолационна система; * Входно фоайе с високо качествени материали, модерен и иновативен дизайн; * Стълбище: стъпала от естествен камък, парапет; * Асансъори: високотехнологични електически марка ORONA, със спирка до всяко ниво на сградата и капацитет 13 лица; * Подземен паркинг: настилка от шлайфан бетон с разграфени парко места; АПАРТАМЕНТИ: * Стените разделящи апартаментите един от друг, ще бъдат изпълнени с шумоизолация. По пода ще бъде монтирана шумоизолация, за намаляване на ударния шум в помещенията. * стени и тавани на гипсова мазилка и окачен таван от гипсо картон; * подове на замазка; * входни блиндирани врати на водещ български производител Височината на всички апартаменти е 2,82 м и светла височина 2,75 м.

Сградата е разположена в кв. Кръстова вада - един от най-бързо развиващите се райони на София. Близостта, както до центъра на града, така и до Витоша, направи района един от най-предпочитаните за живеене от младите и модерни хора през последните 4-5 години.

Обади се СЕГА и цитирай този код 497974.

Теодора Стоева
Шампион по сделки за 2012 г.
Шампион по сделки за 2013 г.
Бронзов консултант за 2013 г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2018Г.
Теодора Стоева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
AMARI RESIDENCE - апартаменти от строител в София
Виж всичко от AMARI RESIDENCE
Оферти от същата сграда