686

Многостаен Продажба, София, ID 504974

348 700 EUR
158 кв.м.
Кръстова вада
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

За всички купувачи с високи изисквания при избора на бъдещия им дом. Четиристаен апартамент със застроена площ от 138.65 кв.м. и обща площ от 158.50 кв.м. Състои се от: антре, дневна с кухня и трапезария - 30,34м2, три спални - 14,57м2, 17,39м2, 20,05м2, две бани с тоалетни, два дрешника, мокро помещение и две тераси. Изложението е северозападно.

Сградите са част от луксозна жилищна група. Срок на завършване: 2023 година. Проектът разполага с двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, с просторни дневни и спални зони, както и с подземни гаражи, надземни гаражи и паркоместа на атрактивни цени. Изпълнение: сградите са с модерна архитектура, проектирана и изградена по всички стандарти за жилища от висок клас; използване са висококачествени материали за груб строеж и довършителни работи; окачена HPL фасада, блиндирани входни врати на фирма "Солид"; шесткамерна дограма; отопление с термопомпи; луксозен и безшумен асансьор; напълно изградена нова канализационна система и инфраструктура около сградите.

Намира се в източната, спокойна част на динамично развиващия се кв. "Кръстова вада", в която няма презастрояване. Преобладаващото ниско строителство в района, основно фамилни къщи и нискоетажни жилищни сгради, гарантира запазването на хубавата гледка към Витоша.

Луксозен проект на доказал се инвеститор, който строи без компромис в качеството имоти, с просторна архитектурата на помещенията. Функционалното разпределение на апартаментите, ниският процент на общи части и качеството на строителните материали са сред останалите предимства на сградата.

Обади се СЕГА и цитирай този код 504974.

Тихомира Жекова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Кръстова вада - AR - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Кръстова вада - AR
Оферти от същата сграда