132

Тристаен апартамент Продажба, София, ID 497967

284 100 EUR
170 кв.м.
Кръстова вада
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

С АКТ 16 от Декември 2022г.!!! Тристаен апартамент със застроена площ от 148.39кв.м. Възможност за закупуване на  гараж  Сградата се състои от 54 апартамента с различна квадратура. Всеки етаж от сградата има свое индивидуално разпределение, а помещенията са проектирани с оптимални размери спрямо съвременните стандарти за обитаване. Апартаментите са съчетани перфектно, за да предоставят възможност за избор на точната конфигурация, която бихте искали. Вие изберете с какъв изглед и с какво разположение да бъде вашия бъдещ дом

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ * Фасадните стени на сградата се изпълняват с комбинирана окачена фасада изпълнена с висококачествена облицовка от клинкер с топлоизолация камена вата 10 см и топлоизолационна фасадна система от EPS 10 см в сив цвят; * Алуминиева дограма с прекъснат термомост със двоен или троен стъклопакет ; * Фасадните тела на климатичната система са групирани и вградени във фасадни ниши, скрити с жалузийни решетки * Покрив: плосък с изградена паро хидро и топлоизолационна система; * Входно фоайе с високо качествени материали, модерен и иновативен дизайн; * Стълбище: стъпала от естествен камък, парапет; * Асансъори: високотехнологични електически марка ORONA, със спирка до всяко ниво на сградата и капацитет 13 лица; * Подземен паркинг: настилка от шлайфан бетон с разграфени парко места; АПАРТАМЕНТИ: * Стените разделящи апартаментите един от друг, ще бъдат изпълнени с шумоизолация. По пода ще бъде монтирана шумоизолация, за намаляване на ударния шум в помещенията. * стени и тавани на гипсова мазилка и окачен таван от гипсо картон; * подове на замазка; * входни блиндирани врати на водещ български производител Височината на всички апартаменти е 2,82 м и светла височина 2,75 м.

Сградата е разположена в кв. Кръстова вада - един от най-бързо развиващите се райони на София. Близостта, както до центъра на града, така и до Витоша, направи района един от най-предпочитаните за живеене от младите и модерни хора през последните 4-5 години.

Обади се СЕГА и цитирай този код 497967.

Възвръщаема инвестиция през наем около 1,438 eur
Теодора Стоева
Шампион по сделки за 2012 г.
Шампион по сделки за 2013 г.
Бронзов консултант за 2013 г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2018Г.
Теодора Стоева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
AMARI RESIDENCE - апартаменти от строител в София
Виж всичко от AMARI RESIDENCE
Оферти от същата сграда