166

Офис под Наем, София, ID 508765

1 000 EUR
100 кв.м.
Летище София
квартал
Необзаведен
обзавеждане
Описание

Офис с квадратура 100 кв. м., находящ се в сграда клас “А--” и е проектирана и изградена съгласно българските и международни стандарти до Летище София. Система за охрана и сигурност: • контролиран достъп до складовите и офис помещения с магнитни карти; • 24-часова жива охрана; • контролно-пропускателен пункт на входа (външен) на логистичния център, • Паркинг: Открит паркинг зад сградата – има възможност за договаряне на паркоместа.

Климатизация, отопление и вентилация: Изградени са централна климатизация, отопление и вентилация с опресняване на въздуха /HVAC система/ с индувидуални регулатори. Електро захранване (защита на данни и непрекъснат работен процес): Сградата е осигурена с дизелгенератор и централен UPS за непрекъсване на ел.захранването по работните места, окабеляването е структурно, категория 5 Е. Пожароизвестяване и пожарогасене: Изградена е система за пожароизвестяване в цялата сграда. В складовите площи е изградена система и за пожарогасене.

Местоположението на сградата е лесно достъпно както с автомобил, така и със средствата на градския транспорт – автобуси 84, 184 и 384 и метро, поради локацията и на ключов булевард, който е основна пътна артерия, водеща до Терминал 2 на Летище София.

Предлагат се още офис помещения с площ 82 м2, 132 м2 и 119 м2 разположени на партерен, 1-ви и 2-ри надпартерени етажи от сградата (кота +0,00, кота + 4.70 и кота +8,30). Както и “open space”-изграждане според желанието на клиента и след потвърждение/ 50-220 м2/. Наем на 1 паркомясто – 25 ЕВРО/бр. на месец.

Обади се СЕГА и цитирай този код 508765.

Мартин Георгиев
Брокер недвижими имоти
Сходни оферти