269

Многостаен Продажба, София, ID 512658

882 317 EUR
473 кв.м.
Манастирски ливади - изток
квартал
Необзаведен
обзавеждане
Описание

Уникален пентхаус, на две нива, със застроена площ от 241.7 кв.м. и 289.46 кв.м. обща площ. На първо ниво със застроена площ от 132.90 кв.м. и три тераси общо 79.5 кв.м.са разположени: антре, склад, тоалетна за гости, стълбище и три спални с площ 24.6 кв.м., 21.6 кв.м. и 19.2 кв.м, всяка с дрешник, собствена баня с тоалетна и прекрасна тераса. Горното ниво със застроена площ от 108.80 кв.м. и две тераси 104.40 кв.м. се състои от: просторна дневна 58 кв.м., с излаз на две панорамни тераси от 46.1 кв.м. и 58.3 кв.м., тоалетна за гости и склад. Пентхаусът се обслужва от индивидуален панорамен асансьор. Етажната площадка за пентхауса е с кът за мека мебел, осветена от естествена светлина и завършва с озеленена тераса с изглед към цяла София. Има възможност за закупуване на паркоместа.      

„Кристал@116“ достига най-високо ниво на актуалните примери за престижен и съвременен начин на обитаване. Окачената фасадата от стъкло и швейцарски керамични плоскости в комбинация с покрити тераси тип лоджии и зимни градини постигат модерно съчетание между лукса на офисната фасада и уюта на жилищните детайли. Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо с осигурена безплатна енергия от соларни панели монтирани на покрива. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони. Входните врати на жилищата ще са блиндирани и с естествен фурнир. Сградата ще се отоплява на газ с индивидуални газови котлета . По наклонената част от покрива (която погледната от горе наподобява подкова) ще са разположени соларните панели, осигуряващи безплатна енергия за осветлението в общите части на сградата. Сградата до дни с Акт 16. Разрешение за ползване се очаква пролетта на 2024г.  

Модерната сграда „Crystal 116“, е ситуирана в гр.София в близост до кръстовището на бул. „България“ и бул. „Тодор Каблешков“. Намира се на ул.Флора, на 100 м от бул. „България“. Пред имота, от южната му страна е хотел Феста София с поддържан, озеленен площад и фонтан. От северната страна се намират редовите двуетажни къщи на жк. Бокар, с озеленени дворни пространства. В западна посока са модерните сгради на Инвестбанк и на Фибанк,а на изток четириетажни, новозавършени жилищни сгради. В близост са: МОЛ България, хипермаркет Билла, банкови клонове, аптека, ресторанти и кафенета. Спирките на градския транспорт (автобуси и трамваи), обслужващи всички посоки на столицата, са на разстояние 2-4 минути пеша. Чрез булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“, с автомобил се стига за 5-6 мин. до НДК, МОЛ Парадайс, пазар Иван Вазов и идеалния център на София. Велоалея води до Южен парк, НДК, Борисовата градина и към кв.Бояна. Планината Витоша е достъпна на пешеходно разстояние. Близостта на околовръстното шосе прави много бърз транспортния достъп до вход/изходните зони на София. Територията се развива с нови съвременни жилищни сгради .

Уникално и неповторимо панорамно жилище. Локация. Интериор. Екстериор. Минала комисия за преиемане на сградата и издаване на АКТ 16

Обади се СЕГА и цитирай този код 512658.

Възвръщаема инвестиция през наем около 3,708 eur
Димитър Генов
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2013г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2013Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2012Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2017г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2015Г.
Димитър Генов
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Crystal116 - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Crystal116
Оферти от същата сграда