Тристаен апартамент Продажба, София

ID 508673 / 112 m2 / 217 261 EUR
255
Основна информация
№:ID 508673
Цена: 217 261 EUR
Тип:Тристаен апартамент
Площ:112 м2
Град:София
Квартал:Манастирски ливади - изток
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Газ
Етаж: 4
Тераси:2
Описание

Тристаен апартамент със застроена площ 92.90 кв.м. и 111.50 кв.м. с общите частите. Състои се от: входно антре, тоалетна за гости, мокро помещение, просторна дневна с трапезария и кухня 31.1 кв.м., с излаз на тераса 2.3 кв.м., коридор с баня с тоалетна и вход към две спални 13.2 кв.м. и 12.4. кв.м., и двете с излаз към зимна градина 3.8 кв.м. Изложението е северозапад-североизток. Има възможност за закупуване на паркоместа.

„Кристал@116“ достига най-високо ниво на актуалните примери за престижен и съвременен начин на обитаване. Окачената фасадата от стъкло и швейцарски керамични плоскости в комбинация с покрити тераси тип лоджии и зимни градини постигат модерно съчетание между лукса на офисната фасада и уюта на жилищните детайли. Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо с осигурена безплатна енергия от соларни панели монтирани на покрива. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони. Входните врати на жилищата ще са блиндирани и с естествен фурнир, а вътрешните врати ще са по избор на клиента, съобразен с интериора на апартамента.. Сградата ще се отоплява на газ с индивидуални газови котлета и конвектори в помещенията ,а климатично охлаждане е предвидено да се извършва с термопомпи. По наклонената част от покрива (която погледната от горе наподобява подкова) ще са разположени соларните панели, осигуряващи безплатна енергия за осветлението в общите части на сградата. Сградата е пред Акт 15. Разрешение за ползване се очаква през месец Май, 2023 година.

Намира се в кв. "Манастирски ливади-изток", на 100 метра от бул. "България", в близост до кръстовището с бул. "Тодор Каблешков". В близост са: "Bulgaria Mall", хипермаркет "Билла", банкови клонове, аптека, ресторанти и кафенета. Спирките на автобуси и трамваи, обслужващи всички посоки на столицата, са на разстояние 2-4 минути пеша. Близостта на Околовръстното шосе прави много бърз транспортния достъп до вход-изходните зони на София.

Локация. Интериор. Екстериор. Огромно предимство е близостта на природен парк "Витоша", който е достъпен на пешеходно разстояние.

Обади се СЕГА и цитирай този код 508673.

Описание за проекта

„Кристал@116“ достига най-високо ниво на актуалните примери за престижен и съвременен начин на обитаване. Окачената фасадата от стъкло и швейцарски керамични плоскости в комбинация с покрити тераси тип лоджии и зимни градини постигат модерно съчетание между лукса на офисната фасада и уюта на жилищните детайли.

Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо с осигурена безплатна енергия от соларни панели монтирани на покрива. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони.

Входните врати на жилищата ще са блиндирани и с естествен фурнир, а вътрешните врати ще са по избор на клиента, съобразен с интериора на апартамента..

Сградата ще се отоплява на газ с индивидуални газови котлета и конвектори в помещенията ,а климатично охлаждане е предвидено да се извършва с термопомпи.

По наклонената част от покрива (която погледната от горе наподобява подкова) ще са разположени соларните панели, осигуряващи безплатна енергия за осветлението в общите части на сградата.

Сградата е пред Акт 15.

Разрешение за ползване се очаква през месец Януари 2023 година.

Възвръщаема инвестиция през наем около 818 eur
Димитър Генов
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2013г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2013Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2012Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2017г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2015Г.
Димитър Генов
Брокер / Имотека АД
Виж всичко от Crystal116
Оферти от същата сграда