113

Офис Продажба, София, ID 470320

1 060 645 EUR
461 кв.м.
Манастирски ливади - запад
квартал
до ключ
обзавеждане
Описание

Офис №6 състоящ се от: Зала;2 WC; Рак; Кухненски бокс; Кабинет; Конферентна зала. Изток;Севр; Цена без ДДС.

Mногофункционална жилищна сграда с офиси, магазини и паркоместа. Офисната част разполага с 12 етажа самостоятелни офиси и невероятна конферентна зала на кота +40.60 м. Хибридна система за подово отопление и охлаждане чрез конвекторни тела на Immergas! Благодарение на материалите с най-добри показатели за топлоизолация и иновативната система изпълнена от фирма Амакс газ, е осигурена на жителите в своя бъдещ дом както максимално комфортна среда и уют така и ниски сметки за отопление и охлаждане! ЦЕЛ : по-малко консумация на електричество с цел по-добра околна среда и под 0,50лв/кв.м в най-натоварените месеци от годината за сметки! Поставяне на изолация от минерална стъклена вата на Isover, която е произведена от 100% натурални суровини, за да осигурим най-високо качество на въздуха. Тя е с най-добри топлоизолационни свойства,огнеустойчивост, перфектни звукоизолационни характеристики и е устойчива на насекоми. Използвани профили за гипскартон RIGIPSPROFIL, които увеличават с50% здравината на стените! RIGIPSPROFIL® представлява един нов стандарт,уникален за пазара от гледна точка на сигурност и здравина на конструкциите. За намаляване на консумацията на енергия за отопление и защита на хората от природните сили, е използвана каменна вата Rockwool, чрез която изолираме шума, независимо отвън или от съседни помещения. Стените се изграждат с най-висок клас керамични блокове Wienerberger, които ще осигурят естествена топлоизолация и климатизация, звукоизолация, пожарозащита, здравина, микроклимат, ниска равновесна влажност, екологичност и дълготрайност. Прозоречна Системата SUPREME S77PHOS предлага алтернатива за рамки със скрито крило и фитинги. Тази версия е идеална за увеличаване на естествената светлина благодарение на значително намалената видима алуминиева ширина. Системата предлага високи топлоизолационни и водонепроницаеми характеристики, които в комбинация с високото звуково намаляване го правят идеален за най-взискателните проекти.

В една от най-престижните зони в столицата – бул.България, в този район е събрана престижната офис зона на София. Благодарение на впечатляващата архитектура и изнесените на 30 градуса отвори се дава възможност на жителите да се наслаждават на планина Витоша. В непосредствена близост до множество заведения, банки, търговски обекти, училища и детски градини. Бърз достъп до Околовръстен път и центъра на столицата.

Ключово местоположение; Строителство без аналог – нови и иновативни решения Луксозни общи части Висока енергийна ефективност – по-малки сметки за отопление и охлаждане;

Обади се СЕГА и цитирай този код 470320.

Възвръщаема инвестиция през наем около 3,301 eur
Радослав Захариев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Еспор - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Еспор
Оферти от същата сграда