239

Многостаен Продажба, София, ID 529131

298 683 EUR
160 кв.м.
Оборище
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Разрешение за строеж !!! Многостаен апартамент със застроена площ от 143.25 кв.м. и 160.26 кв.м. с общи части.

Многофамилна жилищна сграда с надземни и подземни гаражи. Съчетание от модерна архитектура, оригинални фасадни решения и луксозно завършени общи части. Инвеститор с отлична репутация, множество реализирани проекти на територията на столицата и точно спазени срокове. Има възможност за довършване на жилищата до ключ. Етап на строителството: Разрешение за строеж.

Намира се в близост до основни пътни артерии, като бул."Мадрид" и бул."Ген. Данаил Николаев", което позволява бърз достъп до центъра и всички части на града. На пешеходно разстояние са спирки на градския транспорт: автобуси № 213, № 305, № 413 и № 11, трамваи № 20 и № 22, хипермаркет "Billa" и парк "Заимов ". На 5-6 минути от метростанция "Театрална", детска градина, поликлиника, бензиностанции, търговски обекти и други.

Просторни и светли апартаменти, с функционални разпределения и нисък процент общи части. Инвеститор с дългогодишен опит в строителството на висок клас жилищни сгради. Комуникативен район в централните части на град София, с добре развита инфраструктура и близост на паркова среда. Отличен избор както за живеене, така и за инвестиция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 529131.

Веселин Aтанасов
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2014Г.
Веселин Aтанасов
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Оборище - Васил Друмев - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Оборище - Васил Друмев
Оферти от същата сграда