Двустаен апартамент Продажба, София

ID 510684 / 75.05 m2 / 142 595 EUR
265
Основна информация
№:ID 510684
Цена: 142 595 EUR
Тип:Двустаен апартамент
Площ:75.05 м2
Град:София
Квартал:Суха река
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: ТЕЦ
Етаж: 2
Тераси:1
Описание

Двустаен апартамент с обща площ 75.05 кв.м. и застроена площ 64.69 кв.м, разположен на втори етаж, със североизточно изложение. Разпределение: антре, дневна с кухненски бокс 23.05 кв.м., спалня 14.02 кв.м., баня с тоалетна 2.85 кв.м, мокро помещение 1.34 кв.м и тераса с размер 5.85 кв.м. и тераса с излаз към двете стаи с размер 5.85 кв.м! Отопление на ТЕЦ, изводи за климатик. Има възможност за закупуване на гараж или паркомясто!

„Cherkovna Park-Apartments“ е новострояща се жилищна сграда, от доказан строител.  Сградата ще се отоплява с ТЕЦ, чрез оборудвана абонатна станция в сутерен. Предвидена е 10 см топлоизолация  EPS по всички външни стени. Дограмата ще е  с петкамерен PVC профил , с троен стълкопакет и термостъкла. Фасадата ще се изпълни с пълен пакет на BAUMIT, комбинирана с вентилируема окачена HPL фасада. Общите  части, ще са завършени с  цели плочи гранит по стъпалата , стените  и таваните с интериорна декорация, декоративна боя и латекс; стълбищно и дворно енергоспестяващо осветление, видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, озеленено дворно пространство.

кв. Суха река, на 50 м от кръстовището  на ул.Черковна и  ул. „Христо Г. Данов“. Пред имота, от южната му стрна се намира поддържан парк, с детска площадка, читалище и църква. В близост са училище и детска градина ,а на 100 м отстояние са хипермаркет Билла, банков клон, аптека, ресторанти и кафенета. Станцията  на метрото излиза  на 200 м от имота. Спирките на градския транспорт (автобуси, тролейбуси и трмваи), обслужващи всички посоки на столицата , са в радиус на 2-5 минути пеша.  Чрез булевардите Мадрид и Владимир Вазов с автомобил се стига за 5-6 мин. до катедралата Александър Невски, Софийски унивеситет, парламента, операта  и  идеалния център на София.     МОЛ  Сердика, театър София , Музикалната академия и парка Заимов са на пешеходно разстояние от имота . Територията се развива с нови съвременни жилищни сгради.

*Просторни стаи *Подземно паркомясто * Поддържан парк, с детска площадка, читалище и църква *Гараж *Южно изложение Етапи на завършване Груб строеж - септември 2022 Дограма - ноември 2022 Акт 15 - юли 2023 Акт16 - септември 2023

Обади се СЕГА и цитирай този код 510684.

Описание за проекта

Cherkovna Park-Apartments“ е новострояща се жилищна сграда, от доказан строител.  Сградата ще се отоплява с ТЕЦ, чрез оборудвана абонатна станция в сутерен. Предвидена е 10 см топлоизолация  EPS по всички външни стени. Дограмата ще е  с петкамерен PVC профил , с троен стълкопакет и термостъкла. Фасадата ще се изпълни с пълен пакет на BAUMIT, комбинирана с вентилируема окачена HPL фасада . Общите  части, ще са завършени с  цели плочи гранит по стъпалата , стените  и таваните с интериорна декорация, декоративна боя и латекс; стълбищно и дворно енергоспестяващо осветление, видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, озеленено дворно пространство.

Намира се в кв. Суха река, на 50 м от кръстовището  на ул.Черковна и  ул. „Христо Г. Данов“. Пред имота, от южната му стрна се намира поддържан парк, с детска площадка, читалище и църква. В близост са училище и детска градина ,а на 100 м отстояние са хипермаркет Билла, банков клон, аптека, ресторанти и кафенета. Станцията  на метрото излиза  на 200 м от имота. Спирките на градския транспорт (автобуси, тролейбуси и трмваи), обслужващи всички посоки на столицата , са в радиус на 2-5 минути пеша.  Чрез булевардите Мадрид и Владимир Вазов с автомобил се стига за 5-6 мин. до катедралата Александър Невски, Софийски унивеситет, парламента, операта  и  идеалния център на София.     МОЛ  Сердика, театър София , Музикалната академия и парка Заимов са на пешеходно разстояние от имота . Територията се развива с нови съвременни жилищни сгради.

Етапи на завършване

  • Груб строеж - септември 2022
  • Дограма - ноември 2022
  • Акт 15 - юли 2023
  • Акт 16 - септември 2023
Възвръщаема инвестиция през наем около 517 eur
Димитър Генов
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2014Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2013г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2013Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2012Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2017г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ПЛАТИНЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2016Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - ЗЛАТЕН КОНСУЛТАНТ 2015Г.
Димитър Генов
Брокер / Имотека АД
Виж всичко от Cherkovna Park-Apartaments
Оферти от същата сграда